IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

9.-10.11.2006 Helsinki-TampereMaanantai 13.11.2006 14:50

kirjottelen vähän nyt vaikka tosta viime viikonlopusta kun on hiukan tylssäää. :D
elikkä matkamme alkoi torstaina 9.11.2006 kello 15.41 (mulla siis), kun lähdin bussilla kohti helsinkiä. oli tullu pientä sekoilua noitten bussien kanssa, mistä johtuen ida tuli vasta hämeenlinnasta samaan bussiin mun kaa! siitä sitten matkamme jatkui yhdessä kohti helsinkiä, jonne saavuimme vähän ennen kuutta. helsingissä suuntasimme ensimmäisenä kohti rautatieasemaa, jonne satanaxin kahden muun jäsenen, annen ja spekun, oli määrä saapua hieman kuuden jälkeen.
ensin näimme karon, johannan ja even siellä ja hetken päästä spern ja anne saapuivatkin! veimme suurimman osan tavaroista rautatieaseman tallelokeroon numeroon 299 ja sitten lähdimme suunnistamaan kohti Gloriaa.
Gloriassa sitten sisälle päästyämme hengailimme vaan ja söimme "vähän" mentos patukoita. Keikka alkoi muistaakseni vähän jälkeen seitsemän ja pitää sanoa, että oli kyllä hauskin keikka missä oon tähän mennessä ollu. nauroin, riehuin, sekosin ja homoilin siellä jotain ihan omaani ja oli kyllä kuuma taas keikan jälkeen. keikan jälkeen saimme nimmmmaripaperit joihin ajattelimme pyytää pitkästä aikaa nimmarit. nimmaripöytä oli kuitenkin paska, koska porukka ei siitä edestä liikkunut mihinkään, tänks vaan ihanat jotka siinä jummasitte <<33<3<3<3<3. onneksi kuitenkin pojat siellä sivullakin tulivat käymään jossain välissä ja näin ollen nimmaripaperini täyttyi melkein kaikkien nimmareista. :D
Tortun kanssa meillä oli vähän omaa kivaa, puhuttiin SatanaXista ja kaikesta jee jee.
Noin ehkä puoli kymmenen meidät heitettiin pihalle ja siellä hengailimme vielä hetkisen ja odottelimme poikia. poikien tultua ja lähdettyä lähdimme kohti rautatieasemaa ja sieltä edelleen kamppiin, josta bussimme lähti joskus, en muista monelta.
Bussimatka oli erittäin hauska ja oikein rahaisa myös. tosin emme ottaneet rahaa vastaan. (muutakun kaksi euroa per lärvi - anne) joku vanhahko nainen viihdytti meitä jutuillaan ja niin pois päin.
Tampereelle saavuimme joskus vähän ennen yhtä, jonka jälkeen suuntasimme kohti tampere-taloa. sinne päästyämme levitimme makuupussimme ja kävimme melkeinpä samontein nukkumaan. nukuttua sain jonkun vähän päälle neljä tuntia ehkäpä. yhdeksältä aamulla pääsimme sisälle jonottamaan ja ai että oli luksusta.
siellä sisällä sitten hengasimme loppu jonotus ajan, välillä kävimme kyllä kaupassa hakemassa hiukan evästä ja niin päin pois. jonotus meni suhteellisen nopeasti ja kohta kello olikin jo kahdeksan ja pääsimme sisään. olimme pakanneet tavaramme kolmeen isoon jätesäkkiin, joista kaksi vein minä ja yhden vei marjaana. pääsimme eturiviin, sammyn ja tortun väliin järjestykseen (sammysta päin alottaen) ida, speg, norttu, antsuliiii. oli hyvät paikat. keikkaa ennen vähän vammailtiin ja vammailtiin lisäää ja kun keikka viimein alkoi hieman kello 21.00 jälkeen riehuimme oikein kunnolla ja meinasinpa sitten siinä jossain vaiheessa pyörtyäkin. oli kuuma ja kiva keikka, biisilista oli melkein samanlainen kun aina ennenkin, muttei se haitannut. soittivatpa myös yours-biisin, JOSSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA EN ITKENYT! nauroin biisin alun ja keskivälin, lopussa meinasin herkistyä, mutta jätin väliin. ;D
keikan jälkeen menimme pihalle palloileen ja pääsimme muutaman pojan kanssa juttusille, oli oikein mukavaa!
ja sitten kiitokset;
koko SatanaX bändi (Anne, Speq, Ida) <3
Smau, Natsku
Johanna, Eve, Karo
Marjaana
muut joiden kanssa juttelin
Löveks
Mike ja Masa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.