IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ruovesiLauantai 07.07.2007 16:26

vois nyt kirjottaa vähän enempi tästä ruovesi reissusta :)
eli siis saavuttiin skurelle annen kanssa torstaina joskus ehkäää puoli kahdeksan tai kahdeksan aikaan. hengattiin hetki ja lähettiin hakeen idaa hämeenkyröstä. sit oli koko satanax paikalla ja vammailu sai alkaa : D
en muista mitä me eka tehtiin, mut ruvettiin kummiskin tekeen jossian vaiheessa hienoja paitojamme. (joskus vissiin yhdentoista aikaan) tehtiin ekaks se teksti punasella värillä ja lähettiin uimaan, kun ooteltiin että ne kuivuu.
vesi oli tosi lämmintä ja viihdyttiin aika kauan sielä. polkumatkat oli hauskoja, sai taas nauraa ihan kippurassa :D takas tulo matkalla anne, kaunis säihkysääri, nauratti ehkä kaikista eniten varustuksellaan :D no juu, ei siitä enempiä.
Skurella sitten jatku taistelu paitojen kanssa. huomattiin että se punanen väri ei näy melkein ollenkaan ja aateltiin sitten tehä valkoset reunat siihen.. noo sitten asiat suttaantu niin että tehtiin koko teksti uudestaan valkosella :D vaikeeeta. jooo tuntu tossa vaiheessa vähän, et ei niistä mitään tule. mut tuli niistä hienot, ihan sairaan hienot :) kolmelta saatiin työmme valmiiks ja puoli neljän aikaan mentiin kai nukkuun.
aamulla oli herätys yhteltätoista, mut en mä jaksanu herätä :D skure heräs ja meni silittään meidän paidat.
sit oli kahen aikaan lähtö kohti ruovetee ja ruovedelle saavuttiin siinä kolmen aikoihin.
hengattiin vaan ja vammailtiin kaikkee siihen saakka et pojat tuli. sit mentiin kyylään sinne "bäkkärin" aidalle, kun piti antaa toi paita tordelle. vammailtiin siinä jotain pari tuntia ennenkun se torde sit tuli.
se oli vissiin ihan tyytyväinen, mitä nyt pieniä fiksauksia halus tehdä ;D otettiin hieno satanax kuva ja juteltiin vähän kaikkea siinä, kunnes torde lähti. hetken päästä tuli krisu ja vivian ja niidenkin kanssa juteltiin kaikkee. "Onks se se, jonka laulajalla on iso suu?" :'''D kaikkeee vammasta siinä tuli säädettyä.
Juteltiin me ämmienkin kans siinä ja sillee.
Sit joskus 20 minsaa ennen keikan alkua siirryttiin lavan eteen ja ooteltiin keikan alkua.
keikka alko joskus puoli yhdentoista aikaan ja ai että miten hyvä fiilis oli ! ihan loistava.
oltiin ennen keikkaa toivottu remorsea, mutta sitä ei kyllä tullu. ei se kyllä haitannukaan, kun olin ennen tota keikkaa tajunnu, kuinka idiootti olin... kivaa vaihteluahan toi remorsen pois jääminen on ja kuitenkin niin paljon meidän toiveita noi ottaa huomioon, että ei oo valittamista. torde tais luulla, et meitä haittas toi remorse, kun siinä vähän mainitsi satanaxista :D
keikka oli yks parhaimmista, siis fiiliksen ja menon osalta. poikien osalta en nyt niin tiiä, tuli aika paljon virheitä.. mut ne kuuluu elämään juu :D
sit keikan jälkeen hehkutettiin kuinka ihanaa oli iik. mentiin takas "bäkkärin" aidalle, jonne pojjaat tuli sit kans. juteltiin kaikkien kanssa ja kiiteltiin ja ja saatiin me skuren kaa yhdet kivat kuvatkin, jota vissiin kyylään tälläkin hetkellä :D no jööö oli kivat keskustelut jaskan kans, sen sormet oli aika mielenkiintoset juu. ja kitaristien sormiin tulee semmoset ja semmoset jutut jooo, kiitos valistuksesta jaska :)
julleekin näki pitkästä aikaa, paappapaitansa (ja -lettinsä) kanssa. ;D ei me siis pahalla juksu, elä loukkaannu!
kaikkien kanssa tuli juteltua aika paljon. masankin... "aina ei lähde" no ei lähde juu :D
joo mut jee sit lähettiiin joskus yhden aikaan käveleen sinne ylös päin, jani tosin jäi vielä alas ja tultiin hakeen se sitten myöhemmin, kun ei se olis yksin kummiskaan selvinny :D
autossa oli aika tiivis tunnelma, meitä oli takapenkillä viis. mut hyvin se matka taittu.
kiitokset on edellisessä kirjotuksessa, mut pakko vielä kiittää satanaxia, ootte kivoja <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.