IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hamina 11.8.2007Sunnuntai 12.08.2007 16:41

haminassa oli aika loisto päivä eilen, olin odottanu tota siitä asti kun tieto siitä ilmestyi :)
tc:tä oli kiva nähdä pitkästä aikaa, hassu oli huomata, että muistin vieläkin tosi monet välispiikit ulkoa. "vielä kerran aivan vitun täysiä".. ei sitä vittua sitten siinä tullu, mutta olis voinu. keep on rockinia olin odottanu ja se on vaan kerta kerralta parempi!
loveks oli sitten taas aika perus, remorsessa oli mukava uutuus, kun krisun taustalaulu kuulu sieltä selvemmin. tykkäsin siitä!
oli kiva kuulla pitkästä aikaa yourskin. torde teki sitten sen, mitä monet oli odottanu ja otti paidan pois. ja yritti se sitten vissiin saada muitakin ottaan, mutta ei ne oikein innostunu. no jööö keikan loppu meni multa vähän ohi, olin ihan ajatuksissani vaan.
keikan jälkeen kaikki juoksi sinne bäkkärin aidalle ja menin mä sinne sitten loppu peleissä itekin. toron kanssa muutama sananen tuli vaihdettua ("ethän sentään kokonaan yöunias menettäny sen takia?" "niin et kaikkia, mutta melkein kuitenkin"). muiden luokse en enää ees jaksanu yrittää, sen verran paljon oli lössiä ja sitten kun kyytikin odotteli.
kiitos tanja (TANI) kun lähit mun kanssa. :)
ja kiitos myös loveks ja tc.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.