IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

oulu!!!Sunnuntai 02.09.2007 19:11

aivan loistavaaa taas jälleen kerran !
lähettiin perjantai iltana matkaan siinä puoli kymmenen aikaan ja ensimmäisenä käytiin pyörähtään tikkurilassa ja sieltä matkamme jatkui kohti oulua! ouluun saavuttiin joskus puoli kahdeksan aamulla, tai no ehkä kahdeksalta kun juna oli vähän myöhässä.
sielä sitten hengailtiin ja aika meni tosi nopeesti ! oli vähän kävelymatkaa keikkapaikalle, mutta se oli vaan hyvä koska tuli taas läskeiltyä :(
nooo sisälle pääsi siinä vähän yli kaks, mutta me hengattiin hetki vielä pihalla.
sisälle mentiin vähän ennen lissujen alottamista. ei oikein ollu fiilistä vielä niiden aikana, mut no jaa ihan hyvin ne laulaa osaa.
SITTEN joskus neljän aikaan alotti AT THE END !!!! aivan mahtavan loiistavan hyvä, tykkäsin oikeesti ihan pirusti ! siinä niiden aikana alko fiiliskin nousta ja kaikkee. kannattaa kuunnella tätä bändiä, on oikeesti niin mahtavaa ! myspacesta ainakin löytyy ( http://www.myspace.com/atend )
vähän mainostusta juu!
noo siinä sitten soitti vielä joku sir badding tms ja kyllä sekin oli ihan kuunneltavaa ja sillee.
sit alottikin sturmikset ja ai vittu riehuin ! niskat on nyt vähän jumissa näiden takia, mut ei se mitään. hyvä keikka oli, miseriakin kuultiin :)
sit illan viimenen oli tottakai loveks ja ooooooooo mikä fiilis taas ! aivan mahtava. keikka oli hyvä, joorrssin aikana maattiin skuren kaa maassa ja heiluteltiin jalkoja ja kaikkee. muuten koko keikka riehuttiin ihan täysillä, tuntu loppuvaiheessa jo siltä et kunto loppuu :D
keikan jälkeen muutama sananen tuli vaihdettua poikasien kanssa."harmittaa" vähän seuraavan levyn kansi, kun siihen ei tulekaan sitä mitä oli luvattu :'D ja jaska sitten meni ja luki mun listan, voi vide !
mut jöö, kiitti satanax + mervi seurasta, oli mahtia <3

"oooooonnnn pieniä käärmeitä, helvetin pieniä kääärmeitääää. kun ne laittaa samaan pussiin, siellä alkaa salaa........."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.