IRC-Galleria

IR ja ÄÄRETTÖMÄT pikkuJOULUTSunnuntai 02.12.2007 22:40

Pikkujoulut merkitsevät monelle eri asioita mutta tälle ryhmälle, nämä pikkujoulut merkitsivät yhtä ja ainoaa asiaa. viinan juomista ja toistensa kehumista ja haukkumista vuorotellen. Vielä kun kutsussa luki "men only" sen tietää että, äijämeininkiä on aina luvassa., eikä nämäkään hipat muodostaneet poikkeusta.

Tapahtumien keskipisteenä ja näyttämönä palveli Kiskon maja. Tuo Riihimäen alpeilla sijaitseva laskettelu keskuksen, valtava afterski rakennus kaikkine luxuksineen. Se oli vuokrattu kerhomme kumipäiden käyttöön tuoksi lauantai illaksi.

Kun kaikki rupesivat olemaan paikalla ja porukamme "mopomies" jinxer:kin oli viimein saanut äidinsä talon siivottua ja sai näin tienaamansa rahat takataskuun, oli aika aloittaa juhlat.
Siellä sitä juotiin, syötiin, juotiin, saunottiin, juotiin, naurettiin, juotiin, itkettiin, juotiin, tapeltiin, juotiin, puhuttiin, ja juotiin. Noin muutamia esimerkkejä mainitakseni. PeriSuomalaista toimintaa.

Ainoa asia mitä ei nyt tehty mitä normaalisti tulee tehtyä on, pahennuksen aiheuttaminen! Se ei nyt ollut mahdollista, sillä lähitienoilla ei ollut yhtäkään kukkahattutätiä, puita halailevaa aktivistiä tai kyläpoliisia. Joten sen aiheuttaminen kyseisille ryhmille jääköön myöhemmäksi. Ehtiihän sitä sitten taas keväällä...

Kun paini ottelut olis saatu päätökseen, ja piirrustus kilpailun voittaja selvinnyt oli aika siirtyä pihalla odottaneeseen taksiin. (kuka sen piirrustus kilvan muuten voitti? Mielestäni koju.) Taksi vie ryhmämme paikalliseen ravitsemusalan likkeeseen elikkäs Oliver-bubiin. Taksimatka meni nopeasti vilkkaan keskustelun siivitämänä. Oliverissä sovimme porukalla ainakin joker1, sjubelexit ja joojoomies nimimerkkien kanssa menevämme seuraavana päivänä (eli tänään, sunnuntauna) auto, kelkka ja mönkiä näyttelyyn Helsingin messukeskukseen, johon ryhmällä tuntui rehvakkaista jutuista päätellen olevan kasa vapaalippuja. Meni tunti jos toinenkin kunnes ryhmämme päätti vaihtaa kadun puolelta toiselle yökerhoon nimeltä Yövuoro. Tuttavallisemmin YV. Siellä pieni narikkaan johtanut jono hidasti tanssilattian valtaamista mutta sisälle päästyämme kaikille paikallaolleille selvisi miksi lempinimeni on undeground piireissä Liquidsnake. Tanssilattia oli siis vallattu. Ainoa joka pystyi valta-asemaani parkettien partasutina ajoittain häiritsemään oli rakas siskoni hannika joka voimaakkaasta humalatilastaan johtuen "hyökkäsi" minua halailemaan millon mistäkin suunnasta.

Kaiken kaikkiaan ilta meni loistavasti. Joku nimeltä mainitsematon Kaasinen oli kylläkin saanut muutaman sivuosuman kun mies uhrautui hauskanpidon alttarille. Mutta pääasia on että pojat viihtyy!

Ja mitä tulee niihin tämänpäivän messuihin johon olimme menossa...
Tulihan taas mentyä. Aamulla sjubelexit oli asiaa joker1:lta varovasti puhelimen välityksellä tiedustellut ja vastaus oli ollut tyly ja yksinkertainen: EI PYSTY!
Totuuden nimessä en minäkään tuntenut aivan pakottavaa tarvetta nousta sängystä ja jatkoinkin uniani aina melkein klo.18. saakka... Tulihan siis taas mentyä. no ensivuonna sitten.

Se on kuitenkin jo päätetty että, ryhmämme lähtee yhteiskuljetuksella MP-08 messuille rymyämään ja aiheuttamaan pahennusta tiukkapipo motoristeissa ja siitä pidetään kiinni. Tammikuuta odotellessa...

Kiitos kaikille ja anteex.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.