IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Lyhyestä virsi kaunisKeskiviikko 30.01.2008 19:53

Nykyinen työkohteeni, täällä Lohjalle, on siitä erikoinen että se on hiljentänyt puhelimeni pirinän "toimistoaikana" lähes kokonaan. Tähän on kyllä ihan pätevä syykin. Kun olet kilometrin kallion/tunnelin sisällä, saattaa olla ettei parhainkaan operaattori pysty tarjomaan kuuluvuutta kannettavaan puhelinmobiililaitteeseen, joka kännykkänäkin tunnetaan. Tästä siis johtuu se etten ole välttämättä ollut tavoitettavissa jos olet yrittänyt minua työaikana puhelimen välityksellä tavoittaa. Pahoitteluni siitä.

Tänään, kuuluvuuden heikkoudesta huolimatta, työpäällikkömme onnistui jollain käsittämättömällä tavalla saada minuun puhelin yhteys. Vastattuani linjoille kantautui suunnilleen seuraavanlainen keskustelu:
-"Terve James! Oletkos viihtyny siel Lohjalla, eli onko ollu kivaa?"
-"No mikäs tässä.... Ihan hauskaahan täällä..."
-"No mutta sehän on hyvä, sillä ensiviikolla sää et sitten enää mene sinne. Sua tarvitaan Kylmäkoskella. Eli menet ensiviikolla sit sinne..."
-"Jaa... No kiitos ilmotuksesta."

Eli ensiviikolla olen jo toisella työmaalla. Täällä kerkeän vielä päivän vanhenemaan ja sitten nelipäiväinen työviikko on tullut päätökseensä ja poistumme suunnittelemaan uusia urotekoja, uusilla maaperillä...

En kuitenkaan valita. En todellakaan. Tämä on mun työtä ja ymmärsin silloin kun nämä hommat aloitin että tänään voidaan olla Inarissa ja huomena jo Hangossa. Ja jos jännittää, jää kotiin. Niin se menee ja kun asenne on oikea, Tästä jopa jollain sairaalla tavalla nauttii...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.