IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

World Poker Tour ChampionSunnuntai 24.02.2008 16:40

World Poker Tour tai oikeastaan sen Suomen-kaveripiiri-versio oli eilen siis rantautuneena Suomeen. Tarkemmin Ridasjärvelle. Voi kuinka vähän tiesin siitä kuinka ilta tulisikaan päättymään, kun suuntasin kehonsiirtimeni keulan kohti Ridasjärveä ...

Palvellessani vuosia sitten suomen armeijan harmaissa, sain ystävän, pienen mutta pippurisen miehen. Siitä lähtien olemme olleet tekemisissä ja vittuilun kultaisen taidon avulla vaalineet tätä ystävyyttä.
Olinkin saanut kutsun eiliseen pokeri iltaan järjestäjältä itseltään, eli juurikin tuolta edellä mainitulta mieheltä.

Astuessani sisään pienen Ridasjärveläisen miehen asuntoon, näen pöydän ympärille kerääntyneen kivikovia pokerinaamoja. Pelimiehiä ja pelinaisia. Helpottuneena huomaan tuntevani lähes kaikki pöytää tuijottavat pelurit. Hetken tilannetta, pelaajia ja niiden pelityylejä tarkkailtuani, vaihdan kassanhoitajalta rahat pelimerkkeihin ja istun pöytään muiden pelimannien seuraan.
Let the game begin!

Yksi toisensa jälkeen pelureita häviää pöydästä. All in! Huuto tuo joskus kasan merkkejä ja joskus se pudottaa pelaajan ulos pöydältä ja koko pelistä.That's poker.
Lopulta huomaan että pöydässä on jäljellä enää allekirjoittanut ja juuri tuo pieni mies, johon intissä tutuistuin.
All in - huuto saa minut havahtumaan siihen että nyt joko skipataan tai panostetaan. Katson korttejani ja totean ääneen että nyt ratkeaa voittaja. Hetken kuluttua olen tyhjentänyt pöydän ja täyttänyt taskuni. Hullun huudon ja tuulettamisen saattelemana vaihdan pelimerkit takaisin rahaksi. Sullon ison nipun seteleitä lompakkooni. Täytän myös muutaman jätesäkin valtaisilla voitoillani ja kävellessäni kohti ulko-ovea huutelen vielä muutamia tarkoin valittuja, voiton suomia herjauksia...

Suuntaan kehonsiirtimeni keulan kohti kotia. Hampaat täyttävät naamani kun itserakas hymy kasvoillani kuuntelen kuinka kusi, joka voiton johdosta nousi päähäni, kohisee korvien välissä. Kaikesta siitä irvistämisestä poskiini alkaa sattua. On se rankkaa olla näin hyvä.

Huomatkaa että tämän tekstin tarkoitus on korostaa sitä että te hävisitte, minä voitin.
Vittuilu jatkukoon!
KIITOS JA ANTEEKS. X)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.