IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

tulihan käytyä Oulussa.Sunnuntai 27.04.2008 15:44

Ajaisitko sinä Riihimäestä Ouluun kahdeksi tunniksi kahville ja sen jälkeen vielä takaisin Riihimäkeen?
Minä ajoin.

Vanhin siskoni meni ja muutti Ouluun tässä jokunen aika sitten. Ei voi kun ihailla päättäväisyyttä joka sai hänet lähtemään etsimään onneaan pois kaiken tutun ja turvallisen luota, sinne Ouluun. Ehkäpä tuo kaikki tuttu ja turvallinen oli alkanut käymään liiankin tutuksi ja liiankin turvalliseksi. Mene ja tiedä mutta ei varmasti huono ratkaisu.

Eilen tosiaan oli Siskollani ja hänen miesystävällään, jonka työtarjouksen perässä he sinne Ouluun lähtivät, samalla tupaantuliaiset ja kihlajaiset.
Kyllä! sisko-kulta meni ja pamautti vielä kihloihin! Ikäänkuin siinä Ouluun muuton kylkiäisinä!

Siinä olikin jo monta upeaa ja pätevää syytä lähteä ajamaan Ouluun muutamaksi tunniksi. Kello oli kokolailla 12.00 kun Mersedeksen tähti osoitti ensimmäisen kerran kohti Oulua. Noin Klo. 04.00 oli tuo samainen tähti ajanut sisään Riihimäen ydinkeskustaan. Että sellainen lauantai-ajelu. Tulihan käytyä Oulussa!

Samalla reissulla näin myös keskimmäistä sisko-kultaani, joka nykyään asustelee Suomen Helsingissä mutta matkustelee ristiin rastiin maapalloa harvasenpäivä. Häntä kun en liikaa näe muutenkaan niin tässä tarjoutui siihenkin oiva mahdollisuus. Ainakin kolme kärpästä yhdellä iskulla siis.

Hieno reissu oli ja kaikki meni hyvin. Ainoa asia joka hieman jäi harmittamaan oli se että tuossa viikolla, 23.päivä vuosia täyttänyt kummipoikani juhlisti syntymäpäiviään juurikin tänä samaisena lauantaina... Toivottavasti voin korvata sen käymällä tänään kakkukahvilla hänen luonaan ja kantamalla hänelle sylikaupalla lahjoja!

Näillä eväillä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.