IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

AurinkoaMaanantai 12.11.2007 22:34

Tänään oli päivä jolloin joillakin oli kylmä ja taivaalta satanut räntä hatutti.
Myös kertojanne koki rajuja vitutuksen puuskia kun RÄNTÄÄ tosiaan SATOI JA KAIKKIA tosiaan VITUTT!!!

Sitten yllättäen jostain tuli ajatuksiini pelkkää positiivisuutta. Painelin pitkin työmaata, naama täynnä hampaita, hymyillen. Vaakasuoraa naamani satanut räntäkään ei saanut hymyäni laskemaan. (kyseinen mielentila ei ollut hankittu päihteillä eikä millään muullakaan sen kaltaiseksi luokitellulla aineella)

Edes kahvi tunnilla soitetut puhelut huonoine uutisineen eivät masentaneet minua. Ensimmäisessä puhelussa kerrottiin että pyörä jonka internetin myynti palstalta olin pongannut ja josta olin valmis maksamaan vaaditun määrään euro merkkisiä rahoja, oli myyty juuri nenäni edestä...
Muissa soittamissani puheluissa kävi sitten selväksi ettei ryhmämme tarvitsemaa, kauan ja hartaasti etsittyä kerhotilaa/tallia tunnu löytyvän Timpuktun ja Suomen väliseltä alueelta yhtäkään.
Mutta jotenkin en jaksanut siitä vittuuntua. En tänään.

Nyt kun viimein päätin 05.00 alkaneen työpäiväni minua hymyilyttää vieläkin... (Nyt alan melkein epäilemään olotilan aiheuttajaksi sitä sienisalaatti jota söin ruokatunnilla. No en sittenkään. )

Tänään oli vain hyvä päivä ja totuuden nimessä on myönnettävä. sellaista olen toivonut ja odottanut piristämään näitä syksyn/alkutalven synkkiä, kaamoksen täytteisiä päiviä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.