IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 05.07.2008 02:48

nonni, auringos on loikoiltu miltei koko päivä ja kivvaa oli. muuten onki ollu si ihan kuollu päivä, ylläri :D huomenna si taas työmaalle, huoh..
piti taas ruveta vähä kouhaamaan ni ny o tehty tutkimusta si seuraavista aiheista: koiranpennut, kissanpennut, asunnot, kaukomatkat, opiskelumahdollisuudet, morsiuspuvut (jep, surullista.. :D) ja mitäs muuta.. no ehk tos ny oli ne mihin on parhaiten ny perehdytty. et ny voi vähä enemmä si viel kouhata ja eipä aikaakaa ku joona alkaa heitellä mun tavaroita ikkunast ulos :D onneks sil o ny ainaki pari viikkoo niim pal kiireist ettei jouda olemaan kotona ni en jouda vouhkata. viikon sisäl ois kolme festarikeikkaa, kaks klubikeikkaa ja vihdoin viimein se tavastia, et aika touhuu vaa. ja mitä mää teen - ai yövuoroja.. no en valita, kyllähän niist saa korvaukseks kolme tuntia aikahyvitystä per yö... ei mittää ylimääräst rahaa sentään kuitenka.. mut ei maar sitä rahaa työnteost tarviikka, se on niin kivvaa :) juur yks työkaveri julisti et tulis kyl töihi vaik ois voittanu lotos. sai aikamoiset naurut niskoilles.. :D mut se onki meijän oma florence <3 kiva on kyl oikeasti mut hiuka pitäis noit florencemaisuuksia viel ravistella siit.
jaha kuuntelen scandinavian music groupia : "muistatko miltä tuntui juopua kesäyönä hölmöstä rakkaudesta" - muistan :) <3
ai joo heheh oli hyvää aikaa jutella tos yks päivä muuten ku oltiin uusimas passei ja poliisilaitoksel oli kevyt tunnin jono (luukul lappu et varaudu pitkiin jonotusaikoihin, meillä on henkilöstövajaus. meinasin repästä irtis sen ja tällätä osaston oveen..) ja siel sit istuskeltiin lattial ja odotettiin ja höpöteltiin. no tuli si puheeks reissaamiset ja mää sanoin et haluan joskus joonan viedä johonki kaukomail ja se sano et se soppii. sit sanoin et jos vaik joskus eläkepäivil si häämatkal. se sano et käy. sit se vähän ajan pääst vast alko nauraa ku tajus mitä olin sanonu ja sanos et kyl hän ainaki aikasemmin haluaa naimisiin ku eläkepäivil. jes! erävoitto meitsil :) pienestä on ilo otettava :)
lopuks suosittelen kaikille artistia nimeltä duffy. hyvää settii :) ja ny painun kehittelee jotai tekemistä viel pariks tunniks et nukuttais huomenna ooooooooikein pitkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.