IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

DepilaatioKeskiviikko 28.05.2008 18:07

nyt on ensimmäinen asiakas depiloitu kotona ja hyvin meni. voin sanoa että phd:lla (tuo ihana vahalämmitin ja hygieeniset vahatuubit siis) ei edes satu niin paljon depilointi kuin normaalisti vaikkei se kyllä muutenkaan satu oikeilla tukiotteilla. tottakai olen itsekin testannut. tänne vaan sitten kaikki poistattamaan esim. säärikarvoja täysin hygieenisesti (mikään kappale, joka ihoosi osuu, ei ole koskaan ollut kenenkään muun iholla) ja hyvin tuloksin! 3 viikkoa keskimäärin pysyy ekan kerran jälkeen karvat poissa ja tokalla kerralla tulokset paranee kaksinkertaisiksi. lopulta karva ei välttämättä kasva kaikkiin paikkoihin enää ollenkaan. mulla on myös ihana puhdistustuote ja rauhoittava jälkituote. ettäs tiiätte!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 17:39

salaatti on niin hyvää, oon riippuvainen. vihreetä salaattia, tomaattia, kurkkua ja punasipulia jonkun itsetehdyn kastikkeen kanssa. yksinkertaista mut namm.

[Ei aihetta]Perjantai 16.05.2008 12:09

tänään on luokan bileet. näitä on odotettu <3 sitä ennen syön salmiakkia ja kuuntelen massive attackia koko päivän. tai sitten meen divariin.

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 17:56

poika laiduntaa ja rämehtii ;o

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 14:17

järkyttävää, en oo tiennyt tykkääväni trip-hopista. puolet uusista ihanista tuttavuuksista on trip-hopia. :o ei saa kertoa kenellekään.

[Ei aihetta]Perjantai 09.05.2008 14:05

enää muutama tunti niin saan uudenlaisen mallin hiuksiin. uusi beibe huulessa on himokas.

[Ei aihetta]Maanantai 05.05.2008 15:33

heei. se on kivaa kun jääkaapissa ei ole oikein mitään ja silti saa hienon aterian aikaiseksi. yhdestä tomaatista, nypitystä basilikasta ja purkin pohjan fetasta sai salaatin kun laittoi vähän oliiviöljyä ym. salaisuuksia. löysin myös ananasrenkaita ja maalta saatuja munia. niit voi syödä hyvillä mielin kun on itse nähnyt kuinka paljon kanoilla on tilaa liikkua ulkona ja sisällä. punaisia linssejä oisin kaipaillut seuraksi vielä ihan vaan suolalla maustettuna.

[Ei aihetta]Maanantai 05.05.2008 14:18

Kenen sängyssä nukuit viime yön? -omassa

Minkä värinen paita sulla on päällä nyt? -valkomustapunainen

Lempielokuva? -pitkä kuuma kesä

Sano yksi asia jota teet joka päivä? -ajattelen paljon

Minkä väriset ovat huoneesi seinät? -valkoiset.

Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä? pelottavan vähän

Lempiurheilulajisi? -käveleminen on mukavaa

Mitä et malta odottaa? -kaffia. meen parvekkeelle juomaan.

Millon viimeksi näit äitiäsi? -ei siitä taida paljon yli viikkoa olla.

Mitä söit eilen illalla? -kesäkeittoa, grillattua tomaattia valkosipulilla ja fetalla täytettynä, grillattua halloumia<3

Katso vasemmalle. Mitä näet? -yöllisen taistelun jälkeisen pedin. (vuosien takaisilta leireiltä on jääny mieleen ilmaus)

Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain? -Hannalta mustat shortsit.

Millä sivulla datailet useimmiten? -vaikea sanoa

Onko sulla kasveja huoneessas? -yuccapalmu, bambu ja himalaya

Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä? -mieleen

Milloin viimeksi liikuit taksilla? -Lappeenrannassa tos

Milloin viimeksi olit tosi järkyttynyt? -aamulla melkoisen

VIIMEISIN:

Henkilö jonka näit? -Tommi

Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa? -äiti

Henkilö jonka kanssa tekstailit? -Mika

Kappale jonka kuuntelit? -Kummeleissa varmaan se "ping pong, minun päässäni soi. ding dong, teidän päässänne soooooi"

Mitä teet nyt? -nautin viimeisistä vapaista vappulomanpidennystunneista. ilmeisesti töitä ei ole tänään mutta koulua on muutaman tunnin päästä.

Mitä teet myöhemmin? en halua ajatella kovin pitkälle mutta se kaffi ja tupakka ihan vaan siks kun niin monet nauttii kyseisestä yhdistelmästä ja haluan tietää nautinko minäkin. en sitten edelleenkään polta.

Mitä olet tehnyt tänään? -epätoivoisesti miettinyt miks en vieläkään ole päässyt ja miten voisin päästä yli siitä ärkeleen asiasta jota ei kiinnostais enää yhtään raahata mukana!

Mitä sulla on päällä? -tunika

HUOMENNA:

Millainen päivä huomenna? -normipäivä, ei mitään. luulen et oon opettamassa huomenna ja sen jälkeen koulussa.

Tavoite? -selviytyä tästä viimeisestäkin jaksosta koulussa. tehdä asiakas tyytyväiseksi kasvohoidolla vaikken tiedä miten se on mahdollista kun yhtäkään kasvohoitoa ei olla tehty ja sitten tsäp vaan pitäisi oikealle asiakkaalle.

[Ei aihetta]Perjantai 02.05.2008 13:42

oli onnistuneet grillaukset. pelattiin rockbandia koko ilta. lauloin hardilla nirvanan in bloomin 99% oikein. oonx vähä taitava!!1 hehee... tänään ei ole töitä.

[Ei aihetta]Torstai 01.05.2008 18:34

lämmin ja mukava vappu espalla. "muutama" mellakkapoliisi oli "suojelemassa mielenosoittajien sananvapautta". itsehän en siis osallistunut. tänään vielä kaverin grillibileisiin (: