IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 23:11

Mietteliäät hetket tuoksuvat kiinalaisille suitsukkeille, ne toiset hetket tuoksuvat sille violetille.

Ja kaikessa aistimaailman kanssa ja sen ylittäen.. Se..kumpa voisin piirtää.


Käsitevaraston niukkuus

Voisi rakentaa oman kielen (una i netra kerene) mutta ei se silti riittäisi.

Suurempi kuinSunnuntai 29.01.2006 23:06

kumpi on isompi, iso epätietoisuus vai vielä suurempi toivo?

Seitan.Perjantai 27.01.2006 16:02

oon nauranut koko päivän sille että tehdään ruuaksi seitania. saa yhtyä. tälle on oikeesti hulvatonta nauraa.

päiväuni.Perjantai 20.01.2006 20:35

näin unta ilmapallosta joka hyökkäili ja ahdisteli. myös marikitalle terveisiä.

Kisuuu<3Tiistai 17.01.2006 20:02

mä oon pitkään halunnut kissan. nyt mulla on kollikissa (ainakin se kehrää)..sulosin.

höp.Tiistai 10.01.2006 19:29

Rakastan sitä, kun jonkun kanssa voi höpötellä ja ymmärtää. Olla omassa normittomassa maailmassa, "valvotaan tää yö.", istua keskelle koulun käytävää, lähettää postia tuntemattomalle .

Ja kertoa välittävänsä välittämättä siitä, mitä toinen ajattelee, mitä sillä kuuluisi tarkoittaa, miten toisen kuuluisi se ymmärtää, mihin sen kuuluisi johtaa ja mihin se johtaa.

hämäränhyssy.Maanantai 09.01.2006 20:50

hämärän hyssymyssytee ei toimi sitruunakissanminttu-, kissanminttu-, tuoksuampiais- ja laventelizydeemeineen. nukahdin viime yönä edelleen siinä kolmen aikoihin. hämärän hyssymyssytee toimii. olisin ilman sitä saattanut nukahtaa myöhemmin.

olen päässyt eroon pehmoleluriippuvaisuudestani. lähes. ennen ei ollut mukava nukkua ilman unilelua. nyt sen puute ei suuremmin häiritse. (vissiin)

unta.Torstai 05.01.2006 20:16

univelka meni pois mutta rytmi ei tullut takaisin. olen lähinnä yrittänyt mennä nukkumaan ennen kahtatoista ja vaellellut/pyörinyt neljään.

tämä kaikki siis vuodenvaihteen juhlista. viime vuonna mulla oli unirytmi. tänä vuonna pääsin nukkumaan ekan kerran joskus kuuden jälkeen illalla. nukuin pari tuntia ja menin övereihin, joista nukkumisyritys siinä yhden jälkeen yöllä.

noo.. näen levottomia unia kalastuksesta ja uivista kaljuista alastomista miehistä joita luulen kaloiksi. enhän minä edes kalasta kun en voisi tappaa kaloja. viime yönä erehdyin luulemaan samaa miestä 2 kertaa kalaksi ja hymähdin vaan että kuinkahan monta kertaa näin vielä käy. se polskutteli oikein iloisena. onkimassa olin muutes erään dj:n kanssa.

TÄNÄ ILTANA ajattelin kokeilla hämärän hyssymyssyteen tehoa.

UVMaanantai 02.01.2006 18:53

ihanaa! aivan upeita ihmisiä paljon ympärillä. <3 kiitos teille kaikille rakettisateessa, bileissä, taxijonossa, jatkoilla, aamukiksubileissä, jatkojen jatkoilla, kadulla ja Övereissä. mä tykkäsin. <3 yksin viettämään uv:ta, mutta yksinäistä ei ollut.

eniten jouluista olotilaa moneen vuoteen.Sunnuntai 25.12.2005 21:08

ensimmäinen joulu ihan omalla porukalla. äiti, isi, veli, veljen ihana tyttöystävä ja toy-villakoira Melli.

<3<3<3lunta<3<3<3 on paljon. <3 oltiin ihastelemassa sitä lähietäisyydeltä. saaria ei näy.

joululahjani kertovat minusta jotain ja kiitos myös teistä jotka annoitte ne minulle. ehkä joku sittenkin tietää minusta enemmän kuin minä tiedän jonkun tietävän.

Listaa:

hämärän hyssymyssyteetä, yleellisen japanilaiskimonotyyppisen aamutakin, jonka sisäpuoli on pehmeää froteeta ja ulkopuoli satiinia, jännänpunaiset satiinilakanat (oon etsinyt niitä pari vuotta mutta ei ole löytynyt ilman kuvioita. kiitos äiti!), ab king pro.. :D , luomukarkkeja, kunnollisen kasviskeittokirjan, joka sisältää ihan oikeesti hyödyllistä tietoa esim. luonnonyrteistä, SAVE OUR EARTH- lyijykynän, jossa on kummallisia alkuasukkaita, upean mustan kaulakorun, kivan saippuan, rommia sisältävää juomaa, Kill Bill I-dvd:n ynnä muuta jättemukavaa.