IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 14:47

takkikuume. oon melko varma et ostan kohta kalliin takin. löysin taas yhden hienon. se on enää 60 euroa. mulle edelleen kallis. menin hukkaamaan mun kauniin mustan takin factoryyn. se ei ollut ku 30 euroa mut hieno. se ois kyllä liian ohut näin kylmällä säällä mut toimis taas keväällä. rahaahan mulla ei ole mutta eikös työpaikka tarkoita sitä että on varaa maksaa vuokra, rotukissa ja kallis takki? ai ei...

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 14:19

jei, pääsinpäs töihin greenpeacelle. työajat on huiput 11-15 tai 15.30. Työ tehdään ulkona ja nyt on kylmä niin en mä siellä kahdeksaa tuntia päivässä viihtyiskään kun kouluakin vielä pitää käydä. mukavaa kun tekemästäni työstä on oikeesti hyötyä.

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 16:51

työhaastattelu greenpeacella meni niin hyvin kuin toivoinkin, eli mitään noloa ei tapahtunut ja sain suuni avattua oikeissa paikoissa. yritin kuitenkin myydä itseni sinne aika asialliseen tapaan, miten saisin ihmisiä vakuutettua yms, enkä niinkään korostanut miten heidän arvonsa tosiaan vastaavat mun arvoja.

löysin kirppikseltä tosi neidin vyön ja kengät. kengissä on eläintä mutta mun mielestä se on ihan ok hylätyssä tavarassa. kengät oli aika kalliit, 27 euroa, mut tulee ne tarpeeseenkin. mulla ei oo lämpimiä talvikenkiä jotka kestäis pientä kastumista ja noi on juuri sellaiset.

mulla on liian kallis maku. katselin takkeja joista oikeesti pitäisin, täydellinen maksoi 199 ja huonompi vaihtoehto 100 euroa. sellaiseen ei todellakaan ole varaa. :p toisaalta voishan sitä suoraan vaikka toivoa ihmisiltä joululahjaksi joiden tiedän joka tapauksessa mulle ostavan jotain. ne vois yhdessä ostaa ton jolloin niille jäis ehkä 20 euroa maksettavaa per henkilö eikä tulis ostettua mitään turhaa. njoo ehkei :D

servaaleja lemmikkeinäMaanantai 08.09.2008 18:14

ompas vaikeaa saada omaan päähän yhtä hyvää mielipidettä aikaan siitä onko servaalin pitäminen lemmikkinä oikein vai väärin. servaalihan siis on 9-18 kilonen kissaeläin joka elää afrikan savanneilla ja niitä pidetään lemmikkeinä esim. usassa. servaalin ja kotikissan risteytyksiä eli savannaheja suomessakin. servaalin ja kotikissan risteyttäminen on ihan toinen kysymys ja näitä kahta kun yrittää pohia niin siihen menee monta päivää tietoa etsiessä. servaaleja metsästetään afrikassa turkin takia. laji ei ole uhanalainen mutta tarkkailtavissa. videoiden ym. perusteella moni servaali näyttää nauttivan olostaan ihmisten kanssa sisällä talossa jos niillä on tarpeeksi tekemistä, leluja, vesiallas, korkeita paikkoja mihin hyppiä... tän hetkinen mielipiteeni on lähinnä sellainen että servaalia voi pitää lemmikkinä ihminen joka tietää eläimestä paljon ja voi tarjota sille todellla suuren ulkoaitauksen pitkine heinineen ja vesialtaineen. kyllä nuo upeat kissat tosiaan sisälläkin viihtyy ja kehrää kun niitä rapsuttaa. missä menee raja? onhan monet linnut, kalat ja matelijatkin "suoraan sademetsästä". ajattelen niistä samalla tavalla. jos niille pystyy tarjoamaan erittäin paljon tilaa ja oikeanlaisia virikkeitä, tietyille eläimille lajitoverin tai -tovereita on se _kai_ ihan ok. monet matelijat saatika kalat ei taida liiemmin nauttia ihmisen seurasta mutta servaali jopa nauttii. mä en vielä tiedä mitä mieltä olen. eikös egyptin maukin ole aikoja sitten kesytetty villikissa ja nykyään luokitellaan täysin kotikissaksi. mielipiteitä saa jakaa. ilman lisätietoa en voi omaani jakaa kuin hataran pohdinnan muodossa. youtubessa on paljon videoita sekä servaaleista että savannaheista. englanniksi serval ja savannah :) savannaheja on erilaisia. F1 tarkoittaa sitä että se on lähimpänä servaalia F2 vähän kauempana siitä... servaalivideoista saa edes vähän parempaa kuvaa "kisujen" käyttäytymisestä ihmisten kanssa kuin randomkeskustelufoorumeilta.

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 22:40

sainpas kiipeilypuun koottua. Mii tykkää siitä tosi paljon. "auttoi" jo rakentamisessa ja on viettänyt siellä melkein koko päivän. itse oon rentoutunut katselemalla netistä millaisia kissaeläimiä, varsinkin pieniä, elää tällä planeetalla. en tiennyt että servaali on risteytetty kotikissan kanssa ja tuloksena on kieltämättä upean näköinen mutta eettisesti epäilyttävä savannah. tuolta löytyy vaikka mitä villinä eläviä (ja eläneitä) kissoja http://www.tunturisusi.com/kissat/ ...ja löytyypä se savannahkin sieltä.

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 13:49

eilen oli hauska päivä koulussa. tein vatsastimulaatiota 40 minuuttia :D ihana tunne lihaksissa monta päivää. alla kun oli vielä edellisen kerran 20 min. kylvetin kaverin ja olin iteki kylvyssä. muuta ei sitten tehtykään.

harvinaista kyllä mut nyt tekee mieli cookie dough -jäätelöä tai bebeleivosta. ei kuitenkaan niin paljon et menisin ostaa. :p mut mä saanki pizzaa mis on tomaattia, juustoa ja valkosipulia (margarita vai margerita?). mä en nyt ole ihan varma mutta kuuleman mukaan olisin menossa katsomaan nelosen ilotulituksia tänään kahden parhaan miehen kanssa. ilotulitukset ei kyllä kiinnosta mutta miehet on jees.

laitoin hiukset beibesti vaikka mulla on liian korkea otsa kyseiseen tyyliin. hyvältä se näyttää jos osaa kantaa oikein :D kohta se selviää riittääkö "ylpeys" kun meen ihmisten ilmoille. onneksi pizzeria on romanttisen hämärästi valaistu :p ja tottakai teen vielä kunnon varjostukset otsaan. muutaman sentin illuusio.

[Ei aihetta]Torstai 04.09.2008 17:03

kisuille löytyi tassutallin (tosi hieno nimi hei) verkkokaupasta kattoon asti ulottuva kiipeilypuu eikä ollu ku 119 euroa. en oo koskaan noin halpaa nähnyt. siinä on paljon tasoja ja koloja. coonipojalle ostettiin kuljetusboxi missä on pyörät ja sitä voi myös kantaa repun tapaan. eihän sellasta 8-kilosta leijonaa kukaan (minä) muuten kanna. mistäs mä saisin hauikset?

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 12:45

Vääksyssä vanhempien tutustuttaminen meni loistavasti. olin myös itsekäs ja söin rapuja. tänään kierrätyskeskukseen kattelee jos siellä ois korkea ja hieno kissan kiipeilypuu tarpeeksi leveillä tasoilla et coonikin pystyy niissä makoilemaan. sellasta tuskin löytyy ellei sitten joku todella rikas henkilö ole vienyt sitä sinne just tänään.

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 00:40

saa ehdottaa kollikissalle swahilinkielisiä (muut afrikkalaiset kielet kans) sanoja nimeksi.

me saadaan maine coon!Perjantai 29.08.2008 16:28

varausmaksu uudesta vauvasta maksettu jo. http://www.elisanet.fi/namby-pambys/comanchemoon.jpg se on aika emon näköinen verrattuna meidän rajuun mimmiin. vauvalla on varmaan vaaleanpunaiset varpaatkin kun miillä on mustat. :p vauvasta tulee miitä huomattavasti suurempi puol sohvaa vievä lempeä peto. suunnilleen tollanen määrä kissaa: http://mcgonnigle.files.wordpress.com/2007/07/coonbig.jpg