IRC-Galleria

TiistaiTiistai 16.09.2008 15:42

Saikulla, ilma ei kulje kun suun kautta ja räkä ei pysy nenässä. Taas löysin yhden hyvän puolen tästä maalaiselämästä, voi ihan rauhassa kulkea pihalla vessapaperitollot sieraimissa eikä kukaan ihmettele. ..tai jos ihmettelee niin ei ainakaan sano mitään.. Huomenna taas töihin..
Nivelet särkee niinku oahemmallakin reumaatikolla joten tää kirjoittaminen on entistäkin hitaampaa, mutta onhan tässä aikaa. ..lupasin Päiville et kirjottelen raviponikoulun opetus- ja tasojutskat tänään valmiiksi, lampaat pitäis keriä.. Saa nähdä. Kerppumettäkin jäi väliin mut koitan ehtiä tällä viikolla..
On se kyl kumma et sillon ku olis aikaa ni ei saa mitään tehdyksi vaan kaikki rästihommat on sit pakko duunata yhdellä istumalla ja mieluiten viel keskellä yötä niin et on viel aamutallikin edessä. Mut onneks mä oon ihan sairaan nopee, -paitsi päkien kerinnässä mut sitä ei voida laskea ku en oo tehny sellasta ku kerran elämässä. Kai?
Mä ja silföör päätettiin laittaa meidän jussi-jupo talveen mennessä täyteen iskuun, miten niin kunnianhimoisia, nääh..
Nöpö saa kans luvan alkaa tekemään jotain, tai siis toisin sanoen mun pitäis kipeesti laittaa se valjaisiin ja alkaa työstämään mut kun taaskaan ei millään aina ehdi. Mut kyl mä viel tällä viikolla. Varmana.
Mulla ei nyt kyl oo yhtään asiaa mut tulipahan muutama rivi kirjotettua tässä finrexinin ohessa, nyt voi hyvällä omallatunnolla painua takas peiton alle odottelemaan et mari tulee..
-see ya-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.