IRC-Galleria

Krääh.Tiistai 16.12.2008 16:24

Arvatkaas kuka ei taaskaan ole nukkunut kolmeen vuorokauteen. Äsken tossa kyllä lujaa kassulle uhosin et meen päikkäreille mut päädyinki sitten keittämään kahvia ja avasin koneen. Nukkuminen on homojen hommaa..
Kissa tuli yläkerrasta saalistamasta. Kyllä, hän saalistaa jo kotonakin. Mutta. Keittiöstä kuuluu epämääräistä ähinää, Atte ja katti puuhaa jotain.. No, minä tietty kattomaan ja kah, kissa oli saanu paksuna olleen hiiren kii ja söivät Atlaksen kanssa niitä pienenpieniä hiirivauvan alkuja sieltä mutsin mahasta. Voitte kuvitella. Kassu olisi varmaan käyttäny tilaisuuden hyväkseen ja suorittanu ruumiinavauksen loppuun mut onneks mä en oo niin pimee. (raato lensi pellolle). Yök.
Kävin eilen kaupassa ostamassa viikon redbullivaraston. Arvatkaas jäinkö kaupan ovien väliin jumiin ja tiputin siinä hötäkässä yhen bullin lattialle joka sit ilosesti räjähti. Ei hävettäny. Onneks kaikki nauro. Eli ei enää ikinä s-kauppaan. Jos asusin ameriikeissa ni olisin vahingonkorvaus-miljönääri. Jaa miten mä onnistuin jäämään ovien väliin? -ei se ollut edes vaikeeta, trust me.
Muih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.