IRC-Galleria

Loma loppuuTiistai 30.12.2008 15:41

Viimenen lomapäivä. Tänään mä siivoon ja käyn kaupassa ja meen koirien kanssa rannalle ja pesen pyykkiä ja kastelen kukkaset. Niin varmaan joo..
Huomen siis takasin töihin, voip vähän kroppa huutaa halleluujaa päivän jälkeen ku ei oo tota ruumiinliikuntaa tullu tässä loman aikana isommin harrastettua.. Kyllähän mä kävin piharivissä vakaana aikeenani vetää pari penkkisettiä ja kyykkyjä mut ku se hemmetin tanko oli kylmä ja ja..

-Atlas on keksiny ihan uuden liikuntamuodon talon ympärijuoksun lisäksi, se harrastaa myös aitajuoksua. Aidalla korkeutta puoltoista metriä ja tuo rusakkokoira poukottaa yli, ees taas, udestaan ja uudestaan. ..minkä esteratsun hevosmaailma on menettänytkään Aten syntyessä K9-sukuun. On kultanen keskitie ja punanen lanka hallussa joo.. (ja mun tarttee varmaan vetää jeesusteippiä ohimoitteni ympäri et pysyy suonet kasassa..)
-Sumi on talviunilla
-Lusse saalistaa vaatekaapissa. Älkää kysykö, en mäkään.
-Lampahat tuntuu lihoavan silmissä. Räjähtävät kohta. Tuliskohan Gas ja Jaska lenkittämään niitä..? Tai no, jahka ne siitä purskauttaa ittensä halki ni todennäkösesti Gasnu on innosta kiljuen veitti kädessä avaamassa niitä lisää tutkiakseen miltä lammas näyttää sisältäpäin. Kyllä, mielestäni Gas on täysin normaali.

Jaahans, itikka johdon päähän ja kauppa kutsuu. ..mun kyllä piti ostaa itelleni jotain vaatteita pukin tuomilla lahjakorteilla mut ku on köyhää ni on köyhää.. Ja onneks en asu kaupugissa ni ei niillä vatteilla ny niin väliä. Luulisin.

He-hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.