IRC-Galleria

Se o kylmä nySunnuntai 04.01.2009 16:51

Jep, tulihan se sieltä, talvi. Ainakin toistaiseksi.. Mulla ollu naurussa pidättelemistä ku meidän talvilomalla oleva lualamies on juossu kolmen tunnin välein lampolassa viemässä lampaille vettä ja herkkuja ja kattomassa että ne ovat vielä hengissä. (..just, sama mies joka sillon aikoinaan ilmoitti et hää ei sit ainakaan suostu et lampaita tulee ja et ne on ihan hirveitä ja hää ei sit ainakaan koske ja..), lusse-kissa on joutunu isännän määräyksestä kotiarestiin (kyllä, saman miehen joka inhoaa ja vihaa kissoja..) Ka ku on niiiiin kylmä.. Osaa se ajoittain olla tosi rakastettavakin.. :D

-Lusse nukkuu vaatekaapissa
-Atlas on keksinyt jälleen uuden harrastuksen, hän on nyt myös metsästäjä. Isäntä oli käymässä sen kanssa postilaatikolla, yhtäkkiä koira hypänny pellolle, kyntäny nokallaan hetken lunta ja avot! -suussa oli ollut hiiri! No, kunnon metsästäjän tavoin Atlas oli tietenkin syönyt saaliinsa samantein, isäntä tuli munaravia kotiin ja kauhuissaan kertoi mitä oli tapahtunut, seuraavaksi olisikin sitten pitänyt lähteä apteekkiin hakemaan Atelle matolääkettä.. :D :D Lusse saakin tästä lähtien urakoida kaksin kerroin saaliinsa eteen jos Atte aloittaa hiirenmetsästäjä-uraputken..
-Sumi ei voi käydä edes kusella ilman toppatakkia. Ja koska sontimista ei voi edes ajatella toppiksen kanssa niin voitte vaan kuvitella minne ne shaisset sitten väännetään. ..eteiseen.. Talvi on hienoa aikaa mut varjopuolensa silläkin..

Kävin pitkästä aikaa akilla, taas laajeni olkapää-tatska, saa nähdä missä asti se menee sit ku on valmis kun nyt jo uloimmat osat hipoo selkärankaa ja kaulaa. Olkapääkuva joo.. :D Mut mitäpä ihminen ei tekisi ensi kesän leiriläisten vuoksi.. (?)

Mut nyt mä aion räjäyttää verisuoneni ja sydämeni vähemmän kevyellä paistetulla pekonilla ja kananmunilla vaalean leivän ja majoneesin kera. Töissä on se hyvä puoli et ei ainakaan tarvitse PÄÄTTÄÄ laihduttaa, jokavuotinen laidunkausi pitää laihtumisesta hyvin huolen. Kymmenen kiloo pois joka alkukesä.. Niin ja uskon et kun "vahvistan" verisuoneni hyvin rasvapitoisella ruualla niin vähennän ohimosuonen räjähtämisriskiä samalla huomattavasti. -miten niin mulla on aina hyvä syy kaikkeen? ..mutta kun mä en koskaan TEE mitään ilman hyvää syytä..

Sii juu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.