IRC-Galleria

Vuosi vaihtui, kujeet ei.Sunnuntai 11.01.2009 17:22

Vuoden toka päiväkirjamerkintä, wohoo. ..ei mulla mitään erikoista asiaa ole mut kun yks koira on jalaton, toinen adhd, kissaa ei näy ja lualamiäs nukkuu ni täytyyhän sitä jotai tekemistä keksiä. Siivoaminen ei ole vaihtoehto vaikka lualamiäs sitä hiukan yritti hiukan ehdotella..

-Sumi on jalaton. Tai ts. kynnetön, olivat leikkineet lumisotaa pihassa ja nyt raukalta on kaks takajalan kynttä ihan riksräks. ..ja kaikki jotka tuntee meidän tappajan ni tietävät miten suurta dramaa meillä nyt nähdään ja kuullaan.. Aijajai, ei voi liikkua, aiajai, ei voi syödä.. Tappaja joo.
-Atte tosiaankin aloitti uraputken myös hiirenmetsästäjänä, nyt syötäväksi kelpaavat jo Lussen portaille tuomat tuliaiset omien saaliiden lisäksi. Ja näin ihan omin silmin tän lualamiähen raportoiman peltopyydystyksen.. Propellit pystyyn, koko koira kasvo viis senttiä joka suuntaan, katse lukittui ja humps, parin metrin loikka peltoon, parin sekunnin nenäkyntö ja kah, hiirihän sieltä löytyi. Saalis tietenkin syötiin samantien.. Meillä alotettiin uus madotusohjelma, tavallisen kaksi kertaa vuodessa sijaan meillä syödään Drontalia neljä kertaa vuodessa..
-Lusse ei viihdy enää ulkona laisinkaan niin paljon ku ennen, olisko naapurin Viirun kanssa taas riitaa tai sitten Suuri Rakkaus Geisha on antanut pakit ja meidän katin syrän on särkynyt.
-Lampahat leviää silmissä. Saas nähä koska niitten tikkujalat napsahtaa poikki..

Eipä mulla sitten kummempia, huomenna palailen taas normaaliin arkeen.

Heippa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.