IRC-Galleria

KuumehourujaTorstai 15.01.2009 22:40

Joo, tulihan se sieltä, flunssa kera kuumeen. kovasti kyl ehdein lualamiehalle kettuilla et kannattais hankkia tarpeeks paska duuni ni ei tollaset kaikenmaailman kiertotaudit iskis, itellä ku oli vaan hiukan nuhan poikasta ku n lualamiäs teki kuolemaa sängyssä.. Niin se kalahtaa omaan nilkkaan..
Alotetaas. (nyt mul on asiaa ku en pysty kattomaan telkkua, tää koneen näyttöruutu ottaa vähemmän ohimoon ku telkun vilkkuvalot..)

-Meil on uus talliorja. Ha. Jaana on ihan jees, se saattaa jopa kestää läksiäiset itkemättä tai oksentamatta. ..tosin niinhän me luultiin Perholaisistakin.. :D
-Sumi on edelleen kynnetön. Jos jollakulla on koiran kynteen sopivaa korjauslakkaa ni saa tuoda tallille. Värillä ei väliä, me ollaan maalaisia.
-Atte jatkaa uraputkiaan este- ja hiirikoirasaralla, tosin hiirestäminen näyttäis sujuvan paremmin ku esteet, todisteena voitte käydä katsomassa meidän portin vieressä ollutta aitaa, Atte arvioi lähestymisen väärin, KAHDESTI, ja rysäytti aitalankut ryskyen läpi, KAHDESTI. Taitaa olla se punainen lanka hukassa.. No mut lualamiäs tulee vkl kotiin, saapi ottaa vasaran ja naulasäkin käteen samantein. ..se kyllä tais mainita jotain sähköaidastakin.. :D
-Mulla oli eilen lemmikkihiiri, Mickey. Pelastin sen Lussen suusta ja vein sen heti takasin ulos. (tämä tarina voi mahdollisesti olla hiukan pidempi, sisältäen eri juustojen syöttöyrityksiä, astmadiagnooseja, hiiren jalkaluiden tutkimista ym, mut niistähän mä en puhu ettei rispekti katoo, Ja ettehän te muutenkaan tiedä puoliakaan ni..)
Kassulla on vaitiolovelvollisuus ku siitä tulee isona lääkäri.
-Lusse siis saalistaa kotonakin. Eikä se saa anää leikkiä Geishan kans ku Geisha on ilkee ja tappelee ja pelottelee pikkukissoja.
-Lampahat on EHKÄ lakannut leviämästä. Ehkä ne kasvaa korkeutta? ..tai sit alkaa vaan silmä tottumaan..

Muistattehan et olen kuumeessa.

Mui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.