IRC-Galleria

Töissä taas.Maanantai 26.01.2009 23:34

Juuh, tiedetään, oon törkeästi laiminlyönyt atk-laitteistoani viimeaikoina mutku mul on ollu kauhee kiiru ja ja ja.. Nii ja tottahan kaikki tietää et ystävät ja toverit menee aina läppärien edelle vaikka ne välillä vähän (?) kuorsaiskin.. Neks, ai lav juu.. :D
Mut nyt on hetki aikaa kertoo kuulumiset. Meen uus talliorja on saikulla, voitteko kuvitella! Miten se ikinä meinaa selvitä ryyppäjäisistä jos pikku kuume tekee siitä ihan kyvyttömän? ..ei vaiskaan.. :D Satukka varmaan tulee sit vapaaaehtosena näyttämään, vanhana konkarina, et miten sitä äimäläskän pontikkaa ja venäjän votkaa oikeen juodaan.. Tosin, jos vaan mitenkään mahdollista, mielellään vähemmällä oksentelulla.. Muahahhaa!!
Arvatkaas muuten. Mun lampaita uhkaillaan. Jep. Ne viedään kuulemma Hesburgeriin HAMPURILAISENTÄYTTEEKSI. Mahtaneeko nimimerkki Flunssa ollenkaan tietää et mul on kassu. Ja et mä oon oikeesti vahvasti aseistautunut. Ja et mun lampahat ei loppujen lopuks ole ollenkaan niin kilttejä kun miltä näyttävät. Sanonta lihavat ovat leppoisia ei tod pidä paikkansa mun lampahien kohdalla. Kyllä, voin näyttää mustelmat reidessäni.

-Lampahat, uhkauksista huolimatta, voivat hyvin. (voiko lampaille syöttää laihdutusvalmisteita?)
-Lussekissa repii selkärangan irti jos meillä moppaa. (ostetaan robottimoppi)
-Atte on tyhmäpää ja mä inhoan sitä. (myydään eniten tarjoavalle)
-Sumin vakava kynsivaurio alkaa parantua. (annetaan pottu kynsilakkaa tarpeeettomana)

Tsilp haluaa tappaa mut nälkään. Gas on mut hyljännyt. MÄ EN OO SYÖNY SUKLAATA TAI PULLAA YLI VIIKKOON!!!!! Tiedän, kamala on kohtaloni. Saa antaa säälipisteitä.
Jep, hyvin menee mutta menköön.

Moikkuli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.