IRC-Galleria

Voin kertoo.Maanantai 02.02.2009 18:44

Siis nyt kun mulla on sangen suuresti vapaata, kiitos väliaikaisten talliorjien, mulla on suht tylsää. Eli voin alkaa kertomaan. ..mistäköhän mä alottaisin..
Voin kertoo et nyt kun on ollut aikaa ja jaksua paneutua Atlaksen käyttäytymiseen niin siitä on tullut suht kiva koira. Tosin se kiva koira-moodi näyttää toimivan vaan mun läsnäollessa, lualamiähellä edelleen samat ongelmat. ...enkä kerro ku silppelle ja kassulle salaiset koirakoulutus-juttuni. Top Secret-juttuja nää koirahommat nääs..
Voin kertoo et mun lualamiäs oli pitkästä aikaa tosi ihana koko viikonlopun, ehkä mä sittenkin jatkan sen rakastamista, jos vaikka nää viime pari kuukautta kestäneet miehiset menkat olis menny ohi.
Voin kertoo et keli on nyt hieno, käytiin leikkimässä vuorikauriita koirien kanssa, suureksi surukseni huomaan että vanhempi vuorikauriini alkaa selvästi jäykistymään ja väsähtää nopeammin. ..vai olisiko syynä se haljennut kynsi..?
Voin myös kertoo et mun tarttis laihduttaa. Mut se on homojen hommaa ja mähän en homo ole joten voin unohtaa koko jutun.
Voin ehkä myös mainita että läksiäiset Jaanalle suunnitteilla, juopot ilmottautukoot mulle ettei meidän tartte hannadeen, meidän marin, mun ja jaanan voimilla kaikkea ryystää.. Kassu on nyt jo nimitetty viralliseksi valvojaksi kun me "lapset" juopotellaam. Ja kyllä, mä juon joko pontikkaa tai ryssävotkaa. Ha. Repikää siitä. ..viskikin olis tietty kova sana.. (Silppeeeee....Satulaaa....)
Ja lopuksi voin kertoa et nyt alan väsäämään itselleni ja koirilleni pientä kevyttä välipalaa..

He-hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.