IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nyt tulee stoorii.Maanantai 20.10.2008 00:27

Ensinnäkin: tsukutsukukonis ( eikä onneks hauskaa mulla ei) oli I-H-Q ~ että suurensuuri pienen minttusen kiitos teille kaikille keitte kans hengasin, enemmän tai vähemmän. Tykkäsin eilisistä keikoista ( gari ja sincrea ) aika kivasti. Oli kiva olla keikalla semmosen perusfiiliksen kanssa et ku tuli hyvän kuulonen biisi meni meininkii mukaa ja änkes joukon keskelle ja sitku ei iskeny iha suoraa ni sit jammaili takana. Tykkäsin myös ficci paneeleista, oli aika avartavia keskusteluita. Ja tykkäsin todella paljon Sincrean nyybien kysely judust. Kysymykset oli laatuja mut vastaukset laadumpia. Kiitos erityisesti hänelle ihanalle ihmiselle joka kysyi alkkareitte väriä <3 Uusia tuttavuuksia tuli silleen ihan semi kivasti, tai sit näki niitä enemmä joita oli nähny semisti joskus aikasemmin. Jos joku tunnistaa itsensä tästä ja sattuu siten tätä lukemaan nii mua saa kiusata täällä tai mesessä, mä en pure lujaa.

Asiasta seuraavaan: Muutin tänään faijalle nyt ainaki viikoks. Himassa äitillä ei oikee toiminu yhteiselo ihanan faijapuoleni kanssa, joten katsoin parhaaksi vaihtaa maisemaa. Tosin nytku oon täällä niin mä haluan kotiin äitille. Mä haluun omaan sänkyyn nukkumaan ja haluun pestä meikit pois mun omassa vessassa ja aamulla käydä omassa suihkussa. Että ei kiva. Nyt vituttaa sen takia, joten mun iltaa saa koittaa piristää.

Ja kolmanneksi: mä tarviin uusia kuvia. Mun kuvat on tyhmei ja mä haluun kivoi uusia kuvia. Että rupeette nyt selkeesti kaikki stalkkaa mun tekemisiä ja menemisiä ja sit tuutte olee paparazzei ja räpsitte nii paljo kuvii musta ku vaa kerkeette. Hyvä suunnitelma eikö?

Ja viimeiseksi vielä kiitos niille jotka jakso lukea. Banaani ku saat kuvat laitettuu koneelle ni ilmota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.