IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 00:22

Ongelma. mä voisin ehkä haluu modit mut toisaalta mua ei kiinnosta hankkii valmiita ja mä en osaa tehä ite hienoja modeja. On tää elämä hankalaa. Mut jos joku jostain erityisestä syystä sattuu tykkää modien tekemisestä ni mulle saa tietysti tehä semmosen. *haukotus*

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 01:24

nyt kaikki jotka on vapaana ens keskiviinnona aamu yheksältä sillee et pääsee koneen äärellee ilmottautuu NYT tänne <3 tää on hätä tilanne.

täysin terve.Lauantai 25.04.2009 02:24

aamulla heräsin ja nousin ylös. sit vähä heitti ja rymysin suoraa päin seinää. Siis periaattees sillee niinku joku ois kallistanu lattiaa ni paljo et vaa sillee juoksin melkeempä sitä seinää päin. Sit en meinannu pysyä suihkussa pystys tai sillee paikallaa ku heitti ni paljo. Sit menin kouluu ja hengasin siel pari tuntii pihalla ku tamppoonin naru konsanaa ja päätin että meempä vaa kotii. Sit piti lähtee hesaa mut ku pääsin kotii ni mul oli nii vitun sekava ja heittävä olo et jäin sit kotii ja nukuin. Sit ku heräsin ni mun näkökenttä heitti iha sikana. Vähä niinku istus autossa ja sit se auto menis aika kovaa ja yrittää näkee yksittäisiä asioita ni silmät joutuu sillee harppoo asioitte välil sillee hassusti. Mun näkö oli vähä niinku sillee paitsi että se meni ympyrää. Ja sit tulin faijalle ni nyt mul on sit semmonen olo ku mun aivot ja loppu keho ois iha kaks eri juttuu jotka sattuu vaa olee samas paikas samaa aikaa. Ainaki oletettavasti. Ja koko päivän on ollu tosi vaikee koota ajatuksia kasaa ja siks mä oon joutunu kysyy ainaki seittemämiljoonaa kertaa kaikilta et mitä ne sano ku mun ajatukset ei pysy niitte puheitte perässä.

Pitäsköhä sitä lääkärii käydä kattomas..?

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 22:44

mä VIHAAN koulua ! mul on huomenna uusinnat ja pitäs lukee viel joku yli 40 sivuu mutku mä en vaa oikeesti jaksa. Melkee kohta asenne se et ihan vitun sama vaik koealuuesta ois 40 sivuu lukematta. Tää on ihan kauheeta -________-""

[Ei aihetta]Lauantai 18.04.2009 04:06

hidas kuolema.

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 16:59

Mä voin sanoo että se fakta että ens viikolla on uusinnat ja mul on kaks koetta (filosofia ja hissa. ja ps. en ole reputtanut, en mennyt kokeisiin, fail) ja mun lukkari ei sovi yhtee. Mä pääsen maanantaisi puol viis, tiistaina yhelt, keskiviikkona puol viis, torstaina neljältä ja perjantaina onneks yhelt. Sit pitäs jaksaa lukee kokeisii ku oon tyylii melkee joka päivä joskus viiden kuuden mais himas. Vitun ihanaa <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.04.2009 20:06

Nyt ei mee kyl hyvin. Oon landella (äänekoskella, keskisuomi) ja kävin ulkona haukkaamassa raitista ilmaa nii nää landet katto mua ilmeellä saatanan lande. Et jos mä oon landella ja näytän niin landelta et jopa landella asuvat mummot kattoo mua et oon kauhee lande ni sit ei mee kyl enää hyvin. -________-""" Eikä sillä mun mielestä on iha kiva välil olla tämmösilläki pikku paikkakunnilla ku esim äänekoski, mut silti !

ja tulipas tehtyä päivän lande sanan käytön ennätys .. -______-""

[Ei aihetta]Lauantai 11.04.2009 03:18

awww <3 : 33333

[Ei aihetta]Perjantai 10.04.2009 23:06

kasvatettii äitin kans mutaatio tomaatteja. Ne näyttää iha normaaleilta tomaateilta mut niitte sisällä ei oo tyylii mitää muutaku nestettä. Ja niistä jää aika kirpee jälkimaku. Ikinä syöny nii vetisiä tomaatteja ku noi. Tosi spuukia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.04.2009 20:08

wouuh et on outo olo. . Tuntuu ku maailma ois vinos oikeelle ja jotenki todella vaikee pysyy pystyssä. Portaita oli aivan helvetin vaikee mennä alas ku noi kiertää vasemmalle ja mun maailma on vinos oikeelle. En sit tiiä johtuuks tää mun alhasesta verenpaineesta ni jos se on nyt sit liia alhaalla ni sit rupee pyöryttää. Jos en olis ihan 100% varma että en oo, ni veikkaisin, että olisin kännissä. vitun omituista. T________T"