IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 00:11

Rakas joulupukki tänä vuonna toivoisin:

- omaa hanipöötä : 3

tai sit joku voi vaa mennä nyysii mulle Jack Sparrown tai heittää mut sisää POTC:iin. n___n

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 23:46

Ette sitte kertonu mulle mitä tekisin tänää. angst. ny o tylsää. tekis mieli tehä jotain mut kaikki o kuitenki kiltisti himas tai tuhmasti dokaamas joten vähä paskempi juttu. Ja sitäpaitsi siel o iha älyttömän kylmä. Ei sopiva ilma pienille murmeleille. Plääh pitäs jaksaa lukee kokeisii mut ei sinänsä hirveesti kiinnostas. Pitäs kans kirjottaa novellii mutku tekis mieli kirjottaa semmonen mielipide juttu mut miks mä semmosen kirjottasin ku ei sitä kukaa lukis ja sillo ois täysin turhaa kirjottaa semmonen. Koska kai mä nyt ite tiiän mitä mieltä oon asioit nii en voi kirjottaa sitä omaks huviks. : < Toisaalta voisin kirjottaa sen tänne mut sit kaikki näkis sen ja sekää ei ois kivaa koska sit vois tulla tietylle osalle ihmisiä semmonen olo et niitte tekis mieli tunkee sähkövatkain mun korvasta sisään tai jotain muuta yhtä ystävällistä. Joku selkeesti kaipaa mua mesessä ku kauhee määrä häläreitä tulee. En kyl jaksa kattoo koska kirjotan tätä. Tosi hyvä syy olla vastaamatta. Mutta älkää käsittäkö väärin. Nyt kaikki vaa pälättämää mulle mesee koska on iha älyttömän tylsää. Sit mulle saa sanoo kaikkee kivaa ja piritää tätäki kylmää iltaa : 3 ( ja koht kaikki o vittuilemas mulle meses -.-"" )

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 21:08

Mulle ( aivojeni toiselle puoliskolle; Lauralle) saa keksiä huomiseks tekemist. Jotain kivaa mut ei mitää miljoonia maksavaa koska meiä rahallinen tilanne o miinuksen puolella :''DD tai no melkee. Ja mieluusti jotain missä ei tuu iha syväjäädä ekan kymmeneminuutin aikana ku se ei ois kauhee kivaa. n____n ~ eikä kukaa kyl keksi tai sano mitää mut ainaha voi yrittää. . .

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 18:41

piu pau ~ iha t y h m ä ä ! mä meen lakkoo. : < mä en jaksas lähtee isoskoulutuksee koska mua väsyttää nii maan perkeleesti taas tällee yllättäväks vaihteeks. Enkä mä jaksas tehä mitää muutakaa. Mun tekis mieli loikkaa johonki kivaa uneen sisää ja pysyy siel happy happy elämäs. : 3 se ois sangen kivaa. Ja siel o iha mälsä ilmaki ja en mä kuitenkaa pysy pystyssä ku kengätki sutii tyhjää. : < Ja sit oon iha sitä mieltä et joku voi ilmottautuu vapaa ehtoseks ja lukee mun puolest kaikkii tulevii kokeisii nii mä saan enemmä aikaa nukkua, eikös joo ollu hyvä idea? Joku saa nyt vaa sit ilmottautua. Meette sit mun puolest kokeesee. Kukaa ei huomaa eroo jos laitatte hiukset sit vaa sekasi ja jotain epämääräst päälle ja nukutte. möks möks.

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 00:03

nyt iski pahemman luokan läheisriippuvuus kohtaus. : CC tyhmää. miks joku keksi jonku hemmetin söpöilyn etc. taas vaa mun kiusaks tietysti -.-""

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 02:19

Viimeisin voimin taas luoksesi tuon
päivän jokaisen askeleen
Viimeisin voimin taas luoksesi tuon
pienen ihmisen särkyneen

Minä huudan varjoista maan
panen toivoni Lunastajaan
Käsiisi suuriin, oi Jumalani
tahdon antaa nyt henkeni

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 01:54

And I see no bravery,
No bravery in your eyes anymore.
Only sadness.

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 00:51

Muistot o kivoi. Joskus vuonna nakki ja sen kaveri puhuttii Eetun kans kehittäviä : D

Minttu: Hattivatit o sähköistettyjä kortsuja !
Eetu: *reps*

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 19:43

Ois se nii kiva elää semmost happy happy leffa elämää. Jos vaa laittas silmät kiinni eikä ikinä avais niitä ja vaa kuvittelis elämän semmoseks. Sit nukahtas ja nukkus koko loppu elämänsä. Tai sitku oisin 90 avaisin silmät ja mun hiukset ois himmeen pitkät ja oudon väriset. Sillee hienosti likuvärjättynä sinisenmustast ruskeesee ja siit harmaasee. Sit voisin käydä vikan kerra leffassa kattomas jotain hypercyber leffaa ja sit menisin makaa hautakummun päälle kukka sillee hienosti kädes ja kädet hienosti rinnan päällä ja sit oottelisin kuolemaa.

mä en sit angstaa. mä vaa mietin ~

Mut toisaalt mult jäis elämäni unelmaprinssi kokematta. . . Ja keski-iän kriisi. Ja työpaikan pikkujoulujen jälkeiset vitutus kankkuset.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 23:13

Nyt tekis mieli vajota mullanalle ja pysyy siellä. -.-"" oon kipee eli saan ehkä nukkuu huomenna n___n mutta niin. angsti o kiva kaveri.