IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 02:56

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 5 ihmistä tekemään saman.

1. Mä hillun himassa aina otsis ponnarilla ja yökkäri päällä, ikinä en oo normivaatteis : D eli porno näky.

2. Mulla on suuren luokan addiktio japski sarjoihi. Saatan kattoo hyvät sarjat monta kertaa uudestaa ja silti saan niistä aina samanlaiset lahnakohtauskiksit. ;______;

3. Mulla on tarve päästä pois suomesta. Eli todennäkösesti lähen huit hiitee ku pääsen ulos lukiosta.

4. Mä oon aika ujo vaik mä höpötänki ties kenelle ties mitä. Mut vaik mulla ei sinänsä oo ongelmaa puhuu kellekkää ni mä silti oon ujo .. käsittämätön kombo mut käyn pääni sisäl semmost tahtojen taistelua >< Ja mul se menee nii päin et mä en uskalla esim gallerias kommaa kellekkää mitää vaik päin naamaa saatan jaaritella iha normaalisti. ( eli ps. tulkaa kommentoimaa mulle ku en mä uskalla kommata teille)

5. Musta tulee totaalisen mökkihöperö on oon enemmä ku kolme päivää vaa himas. Oikeesti tippuu mutterit päästä.

6. Mä stressaan iha oudoista asioita ja yleensä täysin turhaa. Esim siitä et riittääks "mehut" tms mikä ei pitäs olla mikää stressauksen aihe mut kuitenki.

7. Mä en osaa olla paikallani vaa mun on pakko näpertää koko ajan jotain tai heiluttaa jalkaani mikä ärsyttää mun siskoa iha yli kaiken.

8. Mä en yleensä herää helposti (esim. nukuin äitin kans samas huonees ja sil oli herätyskello soimas parin tunnin välein ( se vahti kinkkua. älkää kysykö) . Mä heräsin siihe sillee semisti ku se soi ekan kerran, olin horrokseks mut sit en enää heränny vaik meiä äitin herätyskello soi ku mikäki palosireeni minkä pitäs herättää puolet suomesta ku se soi. Ja mun selän päällä on hypitty ja mä en heränny.) , mut sit jos mun kännykkä pitää pienintäkää metelii ni mä herään siihen samantien.

9. Mä rakastan nukkumista ja saatan arkisi olla jo yheksält nukkumas >< viimestää kymmenelt. Ja sit esim. Sanni aina nauraa sille et ei mulle uskalla soittaa kymmene aikaa ku mä oon nii pikkulapsi et meen aikasi nukkumaa : 3 Ja kaikki aina ihmettelee et mite mä kerkeen menee aikasi nukkumaan.

10. Mä oon iha nallepuh ja mä aina mietin kaikkee iha randomii syvällist ja sit kukaa ei ikinä keskustele mun kans syvällisiä : < (paitsi sanni koska siltä ei kysytä <3)

Ja mä haastan kaikki ne onnettomat jotka tän sattu lukemaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.12.2008 23:54

So near but so far ~

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.12.2008 03:23

m!ukku sanoo (1:22):
hhheheheehheheheeh nauran :
D
okei anteeks:---(
tapa muurahainen ja mee laittaa botoxii naamaa ettei irtoo hymyy:D

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 21:53

uaah mä kuolen ;_______;"" teen kuviksen työtä ja päätinpä sit tehä tämmöset vitun ärsyttävän työn mihi leikkasin tajuttomasti kirjaimii lehdist ja nyt mä liimailen näitä ja kaikki paikat iha liimassa ( nyt mukaanlukien näppis -______-"") ja mun selkä tekee kuolemaa. Mun älynväläykset sit osaa aina olla tosi kivoi.

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 16:14

mul on päivärytmi iha perseellee. Mä heräsin vasta ja mua väsyttää samal taval ku mua yleensä väsyttää ku herään kuudelt kouluu. ;___________;""

[Ei aihetta]Maanantai 22.12.2008 13:37

Okei. Arashi on joku positiivisuuden multihuipentuma :'D
Mä vähä lollaan nyt kyl.

[Ei aihetta]Maanantai 22.12.2008 03:36

maybe you'll become my dream ~

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 20:47

nyt tuli megavauva kotiin <3
Saatiin Canonin 50D <3 Mä oon iha kikseis tän kans. Ja täs on hyvä objektiiviki mukana.( ei kyl harmainta aavistusta mikä ku en oo kerenny tutkia ku piti tulla kirjottaa tänne)
Että nyt vaa sit kuvaamaa ( .. siis harjoittelemaan ku mä en osaa käyttää tota)

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 18:05

must tuntuu et taisin kuolla just. . .
vai kuolenko mä kohta.
joka tapaukses nyt tuli maailmanluokan suurin aww. : 333

[Ei aihetta]Torstai 18.12.2008 19:51

8 viikkoa ni me lähetää japanii.
o_________o""" nyt alkaa jänskättää.