IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Pieni joulutarinaTiistai 11.12.2007 19:46

Alkuilta ravitsemusliikkeessä. Taustalla pauhaa musiikki. Nyrpeänaamaiset hahmot nyökyttelevät päitään raskaan vyörytyksen tahtiin.
"Kato Demonhammer, mitä äij... eiku mies? Lähit sitte paariin pakoon tätä fakin' juhlaa."
"Hah! Religioncrusher, moro! Joo, eihän tätä saatana kestä. Joulu... uskovaisten paskaa. Sian kyllä vois teurastaa, mut muuten... ei vittu!"
"Joo, just sanoin mutsille, että mulle ei tartte sitten ostella mitään vitun lahjoja. Mähän en mitään jeesuksia ja joosefeja ala kompata!"
"No sama. Ja ihan sama. Vittu, poltan ne lahjat, jos tulee jotain... Hei, ny tulee Luoti päähän! Vittu tää on kova biisi. Tuo on niin asiaa. Kaikki pouserit pitäis tappaa! Kusipäät."
"No eipä. Just eilen näin jonku kakstoistavuotiaan, jolla oli Metallican paita päällä. Hah, luulee olevansa joku kova jätkä.
"Luuseri! Ku meikä oli sen ikäinen, kuuntelin jo Filosofemia."
"Joo. Mä kuuntelin jo yheksänvuotiaana."
Jäätävä hiljaisuus.
"Tuota... Eihän sitä levyä ollu edes tehty sillon..."
"Tota... Vitsi, vitsi! Tsekkasin vaan, onko jätkä kuulolla, hah hah" Taisin määki olla jotain kakstoista. Tai ykstoista. Mut hei sori, bisse loppuu ja mun pitää lähtä yhen kaverin kans tsekkaan yhtä Darkthronen videobootlegia ja vetään sikana viinaa. On meinaan harvinainen, ihan alkuajoilta. Silloin bändi oli vielä kova."
"Joo, nykyäänhän se on ihan pouseripaskaa... Hei, mä voisin tulla mukaan. Haetaanko mun kämpiltä soppaa mukaan?"
"Tota... Se kaveri on vähän silleen epäluulonen, vihaa kaikkia tuntemattomia. On istunu linnassaki, hakkas yhen popparin niittipampulla. Vargilla on muuten samanlainen yhessä promokuvassa.
"Ymmärrän. Mutta hei, pidä totuus ja nähään. Pääsis nyt vaan yli tästä paskajuhlasta. Taidan vetää itteni nokkaeläimeksi, hah hah. Metal!"
"Okei, hails!"

Kerrostalohuoneiston ovi aukeaa. Sisältä tulvahtaa leivonnaisten tuoksu. Taustalla kuuluttajaääni esittelee alkamassa olevaa televisio-ohjelmaa.
"No tulithan sinä, Jasu. Olenkin tässä juuri kattamassa pöytää. Aina samanlainen hässäkkä, voi hyvänen aika sentään. Ja kuusikin vielä koristelematta, siinä saat kyllä auttaa!"
"No joo..."
"No mutta, otatko ennen ruokaa piparia vai torttua?"
"Kumpaakin. Mutta oo nyt hiljaa, Joulutervehdys alkaa. Sitä ei niinku missata."
"Niin, niin, tiedetään... Mutta, sinähän haiset oluelle! Jouluna!"
"Ääh, maistoin vain. Tuo nyt ne käntyt. Ja missä mun lahjat on? Eikä sitten mitään pehmeitä paketteja, tai jätän lanttulaatikon pöytään."
"Ei tietenkään, Jasu. Kylläpä on kiva nähdä... Iso poika olet jo!"

[Inferno #52 - Vuosi pulkassa, pulkka tulessa"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.