IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

NoniinPerjantai 05.11.2010 16:13

Elo sujuu, samoin koulu.

Ensimmäinen työssäoppiminen alkaisi ensi viikolla. Löysin paikan eilen! Viime tingassa hieman, eikö? Ensin olin sitä mieltä, että lähden Turkuun toppiin. Sitten tarkemmin mietin, niin se sisältäisi 6 viikkoa samassa huushollisa äidin kanssa. Ja se ei tule onnistumaan. Joten aloin etsiä paikkaa sitten Jyväskylästä. Se venyi ja venyi, mutta lopulta otin itseäni niskasta kiinni ja soittelin. Pääsin sitten Rajakadun ammattikorkeakoulun ruokalaan töihin. Todella kiva nainen, joka on myös samalla ohjaajani ja opettajani, otti minut heti töihin. Katsotaan miten käy.

Eilen päätin myös käydä leffassa katsomassa tuon uusimman Sawin. Se meni hieman pieleen lievästi sanottuna. En nimittäin nähnyt leffaa loppuun. Joku hiton idiootti nimittäin laukaisi palohälytyksen kesken leffan. Ja ilman syytä. Yhdessä vaiheessa salista poistui hopparin näköinen tyyppi. Ajattelin, että ilmeisesti leffa oli tämän mielestä sitten paska ja jatkoin leffan katsomista. Hetken päästä kuitenkin järjestyksenvalvoja ja palomiehen näköinen mies tulevat saliin, valot laitetaan päälle ja elokuva keskeytetään. Miehet ilmoittivat, että leffa päättyy tähän, olkaa hyvä ja poistukaa. Ilmeisesti tuo aikaisempi munapää oli syyllinen. Kysynpä vaan, mitä järkeä? Lippu oli kuitenkin aika kallis ja sitten päättää tehdä noin. Miksi? Tuskin sillä lehteen pääsee tai mitään. Korkeintaan Keskisuomalaisen pikku-uutisiin tai jotain. No huvinsa kullakin.
Multa jäi Saw näkemättä. D: Leffasta oli ehkä puoli tuntia jäljellä.
Toivon kyseiselle henkilölle pitkää ja tuskallista kuolemaa jossain kyseisen leffasarjan inspiroimassa laitteessa.
Onneksi olen näin anteeksiantavainen ja hyväntahtoinen ihminen.

Olin tuossa muutama viikko sitten kuvaamassa Trauma Fieldille promokuvat. Nyt pitäisi kuulemma käydä ottamassa kuvia samaiselle bändille heidän uutta levyään varten. Mikäpä siinä! Kyllä se onnistuu. Samalla bändillä on huomenna myös keikka, jonne olen luvannut mennä kameran kanssa. Ja pääsen kuulemma vielä listalta sisälle.
Tästä se ura urkenee. (8

Niin ja hyvää fifth of Novemberia! Se ois V for Vendetta tänään sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys