IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

CirclesTorstai 26.08.2010 22:13

Tuntuu, että on tapahtunut todella paljon, mutta en saa niitä päästäni ulos mitenkään järkevään muotoon. Mutta yritetään.

Asiakaspalvelun/tarjoilunopettajamme Hannu (hieman homohtava vanha mies, joka on todella mukava) käski meidän luokkana lähteä baariin. Ihan oikeasti. Tutustumaan toisiimme ja tutustumaan Jyväskylän ravitsemusliikkeisiin. No mehän mentiin. Tiistai-illalla. Käytiin Katseessa ja Shakerissa. Katse on mun lemppari. Nuo jatkoivat vielä Timeen, mutta itse lähdin kotiin nukkumaan puolenyön aikaan. Oli oikeesti todella hauskaa, nuo ihmiset on aivan ihania. Paljon parempi yhteishenki kuin esimerkiksi lukiossa. Kyllä noiden kanssa pyörii tuolla koulussa ihan mielellään muutaman vuoden!
Muutenkin nää ihmiset täällä on ihania. Me likes.
Kai se kertoo jotain ihmisestä kun uskalsin lainata sille kaksi levyäni.

Koulussa menee hyvin. Olen jopa osannutkin jotain! Tosin ollaan vasta keitetty vihanneksia ja tehty kastiketta, mutta silti! Aika itsevarma fiilis tuolla. Muutenkin tuo on paljon kivampaa kuin esimerkiksi lukio. Ei tarvitse istua pulpetissa ja päntätä kirjoista, saa TEHDÄ.

Ois hieman koti-ikävä. Varmaan pitää lähteä käymään siellä ensi kuussa. Tahdon tietää miten siellä menee. Ja tietystihän voisi soittaa tai jutella mesessä, mutta kun. En osaa. Ei se ole sama asia. Tahdon puhua kasvotusten.

Lauantaina kutsuu Lutakko liekeissä. Pitkälettimiehiä ja hyvää musiikkia! Tykkään. Vaikka ei mulla lippuun olis ollutkaan välttämättä rahaa, mutta ostin kuitenkin.

Humm. Semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys