IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Miiau.Tiistai 29.09.2009 21:02

Haluaisin kissan. Sellaisen ison ja karvaisen.
Tarviin nimittäin seuraa tuonne kämppään. Muuten höpötän seinille. Tai teille.

Tuonne kämppään nyt voisi ottaa eläimen, mutta kun en tiedä sitten mihin tästä jatkaa, saako sinne ottaa eläimiä, mihin sen sitten laittaa, onko mulla aikaa sille, onko varaa? Ja kun se kissa kuitenkin roikkuu siinä mukana sen ainakin 10 vuotta.

... Ehkä hankin sen hämähäkin sitten vain.

Edistystä.Sunnuntai 27.09.2009 00:10

Nyt tuolla kämpällä on kaikki muu paitsi tietokone. Sen saan vietyä sinne keskiviikkona. Ja samalla muutan minäkin sitten.
Vielä puuttuu vähän kaikenlaista, mutta kyllä nekin jostain revitään!

Mjahas.Torstai 24.09.2009 21:17

Olisi mahdollisuus päästä _ilmaiseksi_ katsomaan Deathchainia, Sotajumalaa ja Survivors Zeroa tuonne Klubille.

Anyone?

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 00:10

Kävimpäs siivoamassa. Ei tsiisos se kämppä oli paskanen! Nyt se on siisti kyllä. Ensi viikolla sitten rupean raahaamaan tavaroita sinne. Että eiköhän tämä tästä sitten.

Tuparit on joskus, tervetuloa käymään!

Ikean reissusta jäi käteen:Torstai 17.09.2009 21:09

Yksi (1) musta vessaharja.

Olihan siellä kaikkea muutakin hienoa, mutta mutta. Täytyy nyt katsoa, että saako noita tavaroita jostain muualta haalittua.

Ja tuntuu, että tuosta mun muutosta saadaan vielä joku perheriita aikaseksi..

MÄ SELVISIN! \o/Maanantai 14.09.2009 18:04

Ja eväitäki jäi.

Ja sitten kun lähdin kotiin, niin kävelykadulla tuli joku miekkonen vastaan:
"Hei! Hauska tavata! Sut on valittu tän päivän tyylikkäimmäks ihmiseks! Ootsä joku taiteilija, muusikko? Ku näytät ihan siltä." Ja sitten se kauppasi minulle jotain buddhismista kertovaa kirjaa. Kieltäydyin kohteliaasti, mutta silti se oli kiva miekkonen.

Niin että ei tänään sitten kuoltukaan. 8)

Näinpä.Maanantai 07.09.2009 21:05

10. päivä

Isä, olen alle millin pitkä, mutta minulla on pää ja häntä. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen häntääni. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

20. päivä

Isä, tänään opin uimaan. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi elävä olento. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

30. päivä

Arvaa mitä Isä! Minä olen sukupuoleton! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

40. päivä

Isä, häntäni on alkanut kasvaa. Se on melko lyhyt, mutta kasvaa vielä. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella häntääni ja uida. Olen myöskin aika hyvä siinä.

50. päivä

Kävit taas psykiatrilla. Isä, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Isä, mitä on masturbointi?

60. päivä

Kuulen taas sen viisipäisen olennon äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Hän puristaa ja heiluttaa kotiani. Psykiatri kutsui sitä Kädeksi. Isä, mikä se on? Se oksettaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Isä! Auta minua!!

75. päivä

Isä, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle masturboinnista. Mikset sinä halunnut minua isä?

Jokainen runkku on Miljoonia pysäytettyjä sydämiä enemmän. Miljoonia silmäpareja lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Miljoonia käsiä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Miljoonia jalkoja lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Miljoonia suita lisää jotka eivät tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi!

The Amityville HorrorSunnuntai 06.09.2009 19:03

Hui saatana mikä leffa. x__x Aivan loistava!
Yksityisyys