IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

From afarSunnuntai 15.08.2010 16:16

Mitäpä sitä. Aika tarkkaan kaksi viikkoa on nyt vietetty Jyväskylässä, viime viikko kului koulussa. Täällä on ihan kivaa, viihdyn täällä. Ihmiset on kivoja, koulussa ja muuallakin ja koulukin tuntuu mukavalta. Samoin kämppä ja kämppis. Mitä nyt välillä iskee tylsyys, koti-ikävä ja Mosku-ikävä.

Olen saanut kavereita, ihme ja kumma. Itsekin ihmettelen. Ja kivoja kavereita vielä! Meni paremmin kuin ikinä osasin odottaa. Koulu on kivaa, ainakin vielä. Mukavan rentoa. Opettajat on tähän asti olleet kivoja ja odotan mielenkiinnolla sitä, että päästään kunnolla tekemään. Ainoa, mikä risoo, on että joudun käyttämään hametta. Se on nimittäin tarjoilijan asussa pakollinen ja aion käydä niitäkin kursseja. Nnoooh, kai siihenkin sitten tottuu. Ei kukaan muukaan kyllä erityisesti ole rakastunut siihen hameeseen, että en ole ainoa jota se risoo.

Lupasin myös puolivahingossa ottavani luokkakaverin bändistä kuvia joskus. Ja toivottavasti kyseisestä tyypistä saan myös keikkaseuraa. Luokalla on pari muutakin potentiaalista ehdokasta! Tosiaan, tanssisali Lutakko on tuossa vajaan kahden kilsan päässä. Ja keskustassa on Katse. Keikat tulevat syömään rahani, olen varma siitä. Samoin Äxä, jossa on muuten myymässä Mynni! Eli Sotajumalan laulaja, te jotka ette sitä kuitenkaan tiedä.

Tosiaan, olen päässyt lipsumaan. En pysy opiskelijabudjetissa millään, huomasin eilen, että tilillä on 20 euroa jolla pitäisi pärjätä loppukuu. Työhakemuksia olen laitellut kyllä, täytyy laitella lisää. Tai sitten vaan kituuttaa.

Eilen pyörin Miran kanssa koirapuistossa pari tuntia. Lemmy on ihana töhöttäjä! On sentään joku Moskun korvike täälläkin. Mutta eihän se ole tietenkään sama. Kivaa kuitenkin oli ja tuli kaupunkikin vähän tutummaksi.

Oon aika innoissani tuosta koulusta. Tosiaan, meillä on työssäoppimisia. Ja saa mennä oikeastaan minne huvittaa. Yhtenä haaveena ois Saariselkä. Ne oli siellä Menolippu Mombasassa. Haluaisin sinne, koska se ois niin erilainen ku tämä eteläinen Suomi. Joten. Kuudeksi viikoksi sinne porojen keskelle. Miten siistiä! Turkuun myös voisin tulla, samoin Helsinki ois mielenkiintoinen kokemus. Ulkomaillekin pääsisi.

Sellasta. Kirjottelen lisää kuulumisia kunhan keksin lisää. ; )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys