IRC-Galleria

Pitäis varmaan nukkua..Perjantai 26.10.2007 08:29

Sain asiani järjestykseen viikonloppuna. Ja sotkin ne uudelleen alku viikosta. Kuinka monta kertaa pitää lyödä päänsä seinään ymmärtäkseen, että se sattuu? Kokemuksesta sanoisin, että monta. Siis mun kohdalla, ehkä muut oppii nopeammin.

Pian kaks vuorokautta ilman tupakkaa =) Mieli vaan tekis kovasti. Puoltoista vuorokautta ilman unta, ei vielä paljoa, mutta kun huomioi kuluneen viikon tapahtumat, niin tuntuu kuin en ois nukkunu ikuisuuksiin.

Uni ei vaan tuu, vaikka oon todella väsyny. Päätä särkee, ajatus katkeaa kesken yksinkertaisen toimenpiteen. (esim. voileivän tekemisen aikana) Tuijotan TV:tä näkemättä mitään. Tai en tiedä, minne tuijotin. Huomasin vain, että puolitoista tuntia oli kadonnut jonnekin.

Olishan mulla nukahtamislääkkeitä. En aio ottaa niitä, kun ei kerran oo aamulla kiire minnekään. Tai siis nyt on jo aamu. Nukkuisin jos ajatusten hyörinältä pystyis. Tai ei ne hyöri muuta kuin silloin kun koitan nukkua. Muutoin ne on jumissa, filmi pyörii mutta kuvaa tai ääntä ei tuu.

Jep-jep, ehkä huomenna on parempi ilma..

P.S Tän viikon tiistaina purin itseäni kieleen kun keskityin sen liikkeisiin, ei siis aiheeton pelko ollenkaan. Tai sitten se vaan todistaa sen, että ihminen itse voi tehdä peloistaan totta tai tarua ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.