IRC-Galleria

Kylie Minogue ohi, provinssi eessa pain Lauantai 14.06.2008 03:38

Terve kaikille! Nyt sita ollaan Helsingissa, Glo hotellissa. Taa hotelli on aivan uskomaton, kertakaikkiaan. Ihmekkaan, kun kuuluu kamp-sarjaan ja hotelli kamp (tuo kirjoitetaan oikeesti talla suomen kielen aalla, eli pisteet a:n paalla, he) sattuukin olemaan tossa vieressa, 20 askelta ulko-ovelta.

Anun kanssa ollaan majoittauduttu tammoiseen loistavaan huoneeseen.. Telekkarissa paasee nettiin ja tassa kirjoittelen aivan viiden metrin paassa pehmeimmalta sangylta, ikina. nappaimisto sylissa, he!

Kylie Minoguen keikka takana ja paastiin permannolla lahestulkoon aivan eteen seisomaan lavan eteen. Tultiinkin viela pirun myohaan paikan paalle, joten ressattiin, etta saadaan nauttia keikkaa jostaki surkeilta paikoilta - onneksi onni oli matkassa, nainkin epaonnen paivana, 13perj. Nyt kyllakin ollaan jo lauantain puolella ja pitaisi alkaa nukkumaan - provinssi kutsuu!

Elikka puoli kymmenelta lahtee juna Seinajoelle, aaaaaw! Siella raahen beibet onkin oottamassa ja meikat paasee meininkiin mukaan. Sunnuntaina yolla sitte matkustetaan takasin pohoseen, Ouluun ja yovytaan osa mun kampilla ja osa Satun porukoitten asunnossa.

Kylla, pitka viikonloppu takana ja edessa, Melkein puolessa valin jo mennaan. Kylla sita myohemmin voi muistella kaikkea tata lammolla. awwwww. nyt alan kattomaan Conania, eli pittaa taa telekkari asettaa tv-taajuudelle.

HEIPPA MUSSUKAT! SOITELKAA!

ps. en vastaa kirjotusvirheista, vaikea kirjoittaa amerikkalaislla nappaimistolla, jossa kaikki on iha eri paikassa mita normisti seka etta nako heikentaa kuvaruutua :D lol.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.