IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

MetsäreissuTorstai 29.05.2008 03:55

Kävin töiden jälkeen metsäreissulla kavereiden kanssa. Meitä oli aluksi neljä miestä ja yksi nainen, mutta pian yksi miehistä jätti leikin kesken.

Kiertelimme Kumpulan ympärysalueita ja ihmettelimme luonnon keskellä, että olemme eurooppalaisessa pääkaupungissa. Helsingistä löytyy yllättävän paljon luontoa.

Reissun päätteeksi yksi miehistä lähti saunaan ja me muut otimme aiemmin poistuneen mukaan. Suuntasimme sitten naisen luokse iltapalalle.

Totesin naistenlehtien olevan mielenkiintoisia. Artikkelivat olivat aika paljon sitä itseään, mutta kivoja kuvia oli päässyt joukkoon :)

PS. Synttärit lähestyvät uhkaavasti :S

EDIT: Lukumäärä korjattu :)

Mukava aamulenkkiSunnuntai 25.05.2008 15:52

Lauantaiaamuna herättyäni, lähdin pyöräilemään Lohjalle päin Kumpulasta. Lähdin matkaan noin 10:20. Totesin helpoimmaksi reitiksi reitin Kumpulasta Turuntielle ja sitä pitkin Lohjanharjulle, josta jatkan Lohjan asemalle. Matka kesti noin kolme ja puoli tuntia. Pidin muutaman juomatauon, joissa join mukaan sattunutta päärynämehua. Noin litra mehua riitti koko matkalle. Matkan pituuden lattia on noin 60 km ja katto 70km.

Reitti oli mukava maisema reitti ja suosittelen pyöräilymielisille ihmisille. Pyöräteitä oli lähes koko matkalle. Ainoastaa Espoosta Veikkolaan ja Veikkolasta Lohjanharjulle ei ollut pyöräteitä. Puuduttavin matka oli tylsä kohtuu suora matka Espoosta Veikkolaan. Kaupungissa meno tunti nopeammalta.

Pyöräilyterveisin,
Sami :)
Olen kuullut ihmisiltä, että sivisääty olisi erittäin miellyttävä asia galleriassa. Nyt meille on se sitten suotu :)

Pysyyköhän tämä ominaisuus vain helluntaiviikonlopun vai myös jatkossa.

Hyvää vappua!Torstai 01.05.2008 21:47

Hyvää vappua kaikille!

Vappu taitaa olla omalta osalta jo juhlittua, mutta hauskaa on ollut :)

Perjantai-iltaniLauantai 12.04.2008 08:40

Kävin muutaman TKO-älyn jäsenen kanssa katsomassa Pixarin 20v näyttelyä Tennispalatsissa. Oli kyllä mielenkiintoinen ja suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille.

Näyttelyn jälkeen kävin parin henkilön kanssa kebabilla Eerikin pippurissa, joka on kyllä hyvin sisustettu paikka ja tarjoaa kohtuu hintaisia maittavia kebabaterioita nopeasti.

Syötyämme suuntasimme uudelle ylioppilastalolle, jossa oli tähtitieteilijöiden Yuri's night -bileet. Tässä ymmärtääkseni ainoassa Suomessa järjestetyssä tilaisuudessa olimme yhtä koko maailman kanssa juhlistaessamme Yuri Gagarinin muistoa. Järjestäjät olivat pukeutuneet näyttäviin Neuvostoarmeijan uniformuihin. Oli kyllä mukavat bileet, ei voi muuta sanoa :)

TuutorisaunaTiistai 01.04.2008 05:59

Oli kyllä mukava tuutorisauna. Hyvää salaattia oli tarjolla ja sain varmistuksen siitä, että tiedän kaikkien tuutoreiden oikean nimen sekä irc-nickin :)

Sunnutai-iltaSunnuntai 30.03.2008 23:59

Mikä olisi sunnuntai-iltaisin parempaa tekemistä kuin irkkaaminen ja galtsussa surffailu? Tietenkin opiskelu, mutta sitähän tehdään muutenkin ;)

Kiitos AcerSunnuntai 30.03.2008 21:14

Nyt läppärin kovalevy sanoi itsensä kriittisesti irti. Tosin levy on Hitachin, mutta Acerin rautaa se tällä kertaa on. Vinkki: Älä osta halvinta Acerin läppäriä, jos halua käyttää sitä yli takuu ajan eli vuoden. Kalliimmat Acerit voisivat toimia paremmin, mutta ei siitäkään takuuta ole. Pitää kyllä uusia kovalevy ja pistää myyntiin. Kyllähän tuo joten kuten toimii, mutta ei riittävän vakaasti minulle.

KesäaikaSunnuntai 30.03.2008 07:07

Muistakaa siirtää kellojanne tunnin eteenpäin, ellei laitteistonne ohjelma osaa sitä tehdä. ntpd<3

Kevättä ilmassaLauantai 29.03.2008 16:40

Eilen aamulla (ja miksei tänäänkin) oli kyllä hieno ilma. Kävelin Väinö Auerin kadun mäkeä ylös kohti Exactumia. Minulla oli Ohjelmoinnin harjoitustyöhön liittyvä tapaaminen, jossa keskustelin määrittelydokumentistani. Kävin syömässä, jonka jälkeen odottelin joka perjantaista ITG-pelaamista. Muutamia biisejä tuli tanssittua, kunnes lähdin yhdessä toisen opiskelijan kanssa kohti FLUGin kevätkokousta. Kokous oli tyypillinen kokous, mutta kävijämäärä oli huomattavasti suurempi kuin vuosi sitten. Kymmenen jälkeen ajauduin Hämäläisessä osakunnassa järjestettyihin Osakuntaunionin bileisiin. Tuli sitten liityttyä Osakuntaunionin jäseneksi.

Kai sitä tässä pitäisi aloitella Ohjelmoinnin harjoitustyön suunnitteludokumenttia ...