IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Blogi

- Vanhemmat »

Tulevasta juhannuksestaPerjantai 22.06.2007 05:26

Ajattelin tehdä poikkeuksen tänä vuonna ja olla juhannuksena poissa kotoa ja viettää sitä kavereiden kanssa. Edelliset juhannukset on tullu oltua kotona koneen ääressä. Lapsena tosin kävin perheen kanssa katselemassa kokkoa, mutta se oli sitä aikaa, jolloin asustelin Kuusankoskella. Jos satut näkemään minut juhannuksena, niin tule juttelemaan. Mutta pysy kaukana, jollen halua tavata sinua. Näitä ihmisiä on erittäin vähän ja he luultavasti tuntevat itsensä. Vanhojen tuttujen kanssa on aina mukava jutella niitä näitä ja kyllähän mies aina yli 16v (mielellään yli 18v) naiset ovat tervetulleita keskustelemaan. Itse ajattelin olla selvä ja jatkaa pitkää raittiusputkeani, mutta jos et ole selvä, niin tee se selväksi ellen sitä tajua. Mutta kuitenkin hyvää juhannusta kaikille!

Tuli leikittyä berylillä ;)Maanantai 14.05.2007 04:21

Hei!
Tuli tuossa viime viikonloppuna leikittyä berylillä ja laitoin muutaman kuvakaappauksen esille. Kokeilin Vista-teemoja ja taustakin löytyi. Luultavasti teema lähtee vaihtoon, kun löydän mukavemman. Mielestäni linuxista ei saa tehdä ilmaista windowsia. Kyllä kuitenkin teemoja saa kokeilla. Vista-teeman lisäksi laitoin kuution kansiksi vesipisaroita esittäviä kuvia. Taustalla on liikettä seuraava vuoristomaisema. Muutamia mukavia ja hyödyllisiä effektejä on lisätty mukaan. Lumisade effektistä on kuva. En onnistunut tallentamaan kuvaa ikkunan sulkemisesta, mutta olen laittanut burn animaation sulkuun. Eli ikkunat palavat pois, myös savu on lisättynä siihen. Muuten kyseessä on perus Ubuntun Human teema.

Ps. jos on mahdollisuus kokeilla, niin käyttäkää tilaisuus hyväksi. Ei ole paha homma asentaa. Itselläni pyörii Xgl+fglrx+beryl. Kaverilla on Aiglx:n kautta avoimilla ajureilla beryl. Molemmat toimivat, mutta videon kanssa oli Aiglx:n kanssa ongelmia, kun halusi kuution läpi katsella.

Ubumiitti 21.4.07Sunnuntai 22.04.2007 03:47

Oli kyllä mukava miitti eilen. Oli mahtavia puhujia. Hauskaa oli. Suuri kiitos kuuluu Suomen Ubuntu yhteisölle.

Ubuntu 7.04 FeistyTorstai 19.04.2007 03:18

Tänään julkaistaan tuo seuraava versio Ubuntu GNU/Linuxista :) Kaverini on kehunut sitä vaikka käyttikin tähän päivään asti kokeiluasteella olevaa versiota. Töitä riittää tänään. Pitäisi kahteen koneeseen päivittää tuo ja tehdä muutama asiakastyö loppuun. Kuitenkin on vaivan arvoista ;)

Takaisin galtsussaTiistai 17.04.2007 02:20

Päädyin tänne takaisin pitkän itseni kanssa väittelyn tuloksena. Kaveri sanoikin tässä, että mulla ei ole taas elämää, kun tänne liityin. No eihän mulla varmaan koskaan ole ollutkaan ;)

Nyt pääsen lukemaan ihmisten kommentteja eri asioista eikä tarvitse vain toisten kuvia kuolata. Edellistä ei tarvitse täysin kirjaimellisesti ottaa. En ole sellainen puskassa väijyvä ihminen, mutta ei täällä varmaan ole ketään ketä väijyis. Vai onko?

No tämä tältä erää. Voisin jatkaa englanninkielistä blogiani, joka löytyy osoitteesta: http://samitheberber.blogspot.com/ Ei ole kuukauteen tullut kirjoitettua sinne. On tässä ollut hieman kiireitä oman yrityksen ja töiden kanssa.
- Vanhemmat »