IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Blogi

- Vanhemmat »

Stand Uppia ja Mäntynummen ShellSunnuntai 29.07.2007 14:50

Olin eilen Alicedilla katsomassa Nuqumanin DVD:tä. Kyseinen DVD oli Eddie Izzardin Dress to Kill. Eddien Stand Up esitys käsitteli lukuisia eri aiheita. Jotkut soveliaita ja jotkut vähemmän soveliaita. Eddie toi mukavan parituntisen minulle ja kavereilleni. Pari tuntia vierähti ja jatkoimme Lohjalle. Sokoksen piha oli kuin suoraan Hurjapäistä. Viritettyjä vehkeitä kaikilla herkuilla (tai ainakin melkein). Kävelimme Lohjalla tovin, kun ei oikein mitään ollut.

Lohja on kuollut paikka, kuollut. Voin vain kuvitella Kuusankosken tilanteen. Olen tosi onnellinen lähdettyäni pois sieltä :) Helsingissä on varmaan moninkertaisesti mukavempaa. HOASilta saisi tulla tarjouksia. Asunnoista on pulaa, mutta kyllä opiskelijoillakin on tarve. Sosiaalinen elämäni kasvaa moninkertaiseksi opintojen alkaessa. Eihän nykyisissä kavereissani ole mitään vikaa, mutta Lohjalla ei ole meille tarjottavaa.

Illan/Yön päätteeksi päädyimme Mäntynummen Shellille. Keskustelua piisasi eri aihealueilta. Aliced sattui kuvaamaan minusta videon. Videoon päätyivät Jylle ja Juhis (ei galleriassa [tietääkseni]), mutta heillä on vain pieni osa lopussa. Aliced hidasti videota sopivasti ja lisäsi Sigin Tuulen henki laulusta alun. Omistan videon kaikille naispuolisille vierailijoille ja tietysti kavereilleni ;) Videon löytää osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=GKAzMM41Gko Kiitos Aliced

Simpsonit HelsingissäLauantai 28.07.2007 20:37

Kävin eilen neljän kaverini kanssa katsomassa tuoretta Simpsonit elokuvaa Helsingissä. Tennispalatsi on tosi mukava paikka. Pehmeät penkit ovat yleellisyyttä Lohjan Kino Vaakunaan verrattuna. Elokuvan jälkeen kiertelimme hetken Helsingissä ja päädyimme Panimoravintola Bruuveriin. Lohjalle päin lähdimme kahdelta yöllä. Puoli kolmen jälkeen olin kotona ja matkalla otin päivälehden mukaan. Ihmettelin lehden tuloajankohtaa, mutta se on kuulemma normaaliajankohta. Elämä on oppimista varten ;)

Yön hämärissäTorstai 26.07.2007 06:32

Tänä yönä on tullut tehtyä kaikenlaista. Pääasiassa olen irkannut. Irkistä sain vinkin demin foorumeihin, joten niitä lueskelin jonkin aikaa. Niiden lueskelu loppui totaaliseen hajoamiseen, sillä se on aivan käsittämätöntä, miten jotkut nuoret tytöt/naiset voivat olla niin tyhmiä. Jos tunnet itsesi loukatuksi, niin katso peiliä tai lue viestejä demistä. Pahimmassa tapauksessa avaudu demiin ja yhdessä pohtikaa aiheuttamaani suuttumusta.

Satuin katselemaan kuva-arkistoani tovin. Sieltä löytyi muutama enemmän tai vähemmän julkaisukelpoinen kuva. Pääasiassa minulla on kuvia perhetapahtumista, mutta on minulla armeija-ajaltani muutama kuva. Tietysti jokaisella pitää olla satunnainen määrä satunnaisia kuvia itsestään satunnaisten henkilöiden ottamana. Onnistuneimmat näistä kuvista on ottanut hyvä ystäväni, joka-pysykööt-nimeämättä. Yksi näistä kuvista on oletuskuvanani.

Kyseinen kaveri on pitkään miettinyt galleriaan liittymistä. Yksi este on muistaakseni "säälittävyys". Olenko minä säälittävä ihminen, kun olen vielä parikymppisenä täällä? Omasta mielestäni en ole säälittävä ihminen. Toki elämää minulla ei ole, mutta galleria ei vaikuta siihen asiaan ollenkaan. Galleria on minulle mukava irkin lisä. Se antaa keskustelukumppaneille kasvot, tai ainakin suurelle osalle heistä. Eivät kaikki irkkaajat ole galleriassa, kuten eivät kaikki galleriassa olevat irkkaa (mikä on sääli).

Iltapäivällä pitäisi suunnata lentokentälle hakemaan isää ja siskoa. Pitkä kilpailumatka saadaan kohta päätökseen. African Gamesien voittajaa siskosta ei tullut, mutta uusi ennätys syntyi. Samalla tulos on nuorten Algerian ennätys. Kaksoiskansalaisuudesta on hyötyä ;)

Mennyt päiväTiistai 10.07.2007 04:40

Aamulla heräsin siihen, kun isäni huuteli: "Sami!! Yliopistolta on tullut kirje." Menin siitä sitten yläkertaan. Tosiaan, yliopisto oli vihdoinkin lähettänyt hartaasti odottamani kirjeen. Vasta edellisenä päivänä olin päättänyt soittavani opintotoimistoon. Tältä vaivalta vältyttiin (ainakin toistaiseksi). Lukasin paperit läpi ja söin aamupalan. Ihanaa müsliä, jossa oli jogurthipalleroita ja mansikan paljoa. Luultavasti jotain Lidl-tavaraa tai sitten ei.

Siinä syödessä katselin televisiota. Serranon perhe tuli tuolloin Yle1:ltä. Juoni oli taas yhtä monimuotoinen kuin ennenkin. Tosin olen katsonut sitä vasta muutaman jakson verran. Mitä olisivat kesäaamut ilman Summeria? Eivät aikanaan niin mukavia. Kyllähän Summeria voi osittain verkossa katsoa. Summeri jäi perjantaina väliin Särkänniemessä käynnin takia. Tämän lisäksi aamuinen H2O-jakso onkin viimeinen. Jotta näyttäisin hieman tunteita, niin ilmeeni oli asiasta kuultu tälläinen: :-| Kyllähän se hieman harmittaa, että 16 vuotiaiden tyttöjen bikiniseikkailut jäävät väliin. Kuitenkin 6teen jatkuu.

Television katselun jälkeen menin alakertaan ja käynnistin kannettavani. Tietysti liityin TKO-Älyn lapussa oleviin IRC kanaviin. Kaverini, joka opiskelee matematiikkaa, naurahtaen totesi: "Mitäs muutakaan voi TKT-opiskelijalta olettaa." Enää täytyy hoitaa kaikki lukukausimaksut kuntoon ja muuta sellaista. Irkistä saa tuutoreilta hyviä neuvoja.

Traviania tuli pelailtua koko päivän muiden hommien ohella. Ryöstelin paria kylää ja kehitin joukkojani. Minulla on ihan mukavia liittolaisia, joiden kanssa myös irkkaan. Pelasin myös yhden kentän Enemy-Territoryä.

Pääasiassa olin koneella ja välillä kävin syömässä ja katsomassa televisiota. Yhden runonkin kirjoitin, mutta siitä tuli sen verran henkilökohtainen, joten jätän sen julkaisematta. Hyvää yötä kaikille.

Tulevasta juhannuksestaPerjantai 22.06.2007 05:26

Ajattelin tehdä poikkeuksen tänä vuonna ja olla juhannuksena poissa kotoa ja viettää sitä kavereiden kanssa. Edelliset juhannukset on tullu oltua kotona koneen ääressä. Lapsena tosin kävin perheen kanssa katselemassa kokkoa, mutta se oli sitä aikaa, jolloin asustelin Kuusankoskella. Jos satut näkemään minut juhannuksena, niin tule juttelemaan. Mutta pysy kaukana, jollen halua tavata sinua. Näitä ihmisiä on erittäin vähän ja he luultavasti tuntevat itsensä. Vanhojen tuttujen kanssa on aina mukava jutella niitä näitä ja kyllähän mies aina yli 16v (mielellään yli 18v) naiset ovat tervetulleita keskustelemaan. Itse ajattelin olla selvä ja jatkaa pitkää raittiusputkeani, mutta jos et ole selvä, niin tee se selväksi ellen sitä tajua. Mutta kuitenkin hyvää juhannusta kaikille!

Tuli leikittyä berylillä ;)Maanantai 14.05.2007 04:21

Hei!
Tuli tuossa viime viikonloppuna leikittyä berylillä ja laitoin muutaman kuvakaappauksen esille. Kokeilin Vista-teemoja ja taustakin löytyi. Luultavasti teema lähtee vaihtoon, kun löydän mukavemman. Mielestäni linuxista ei saa tehdä ilmaista windowsia. Kyllä kuitenkin teemoja saa kokeilla. Vista-teeman lisäksi laitoin kuution kansiksi vesipisaroita esittäviä kuvia. Taustalla on liikettä seuraava vuoristomaisema. Muutamia mukavia ja hyödyllisiä effektejä on lisätty mukaan. Lumisade effektistä on kuva. En onnistunut tallentamaan kuvaa ikkunan sulkemisesta, mutta olen laittanut burn animaation sulkuun. Eli ikkunat palavat pois, myös savu on lisättynä siihen. Muuten kyseessä on perus Ubuntun Human teema.

Ps. jos on mahdollisuus kokeilla, niin käyttäkää tilaisuus hyväksi. Ei ole paha homma asentaa. Itselläni pyörii Xgl+fglrx+beryl. Kaverilla on Aiglx:n kautta avoimilla ajureilla beryl. Molemmat toimivat, mutta videon kanssa oli Aiglx:n kanssa ongelmia, kun halusi kuution läpi katsella.

Ubumiitti 21.4.07Sunnuntai 22.04.2007 03:47

Oli kyllä mukava miitti eilen. Oli mahtavia puhujia. Hauskaa oli. Suuri kiitos kuuluu Suomen Ubuntu yhteisölle.

Ubuntu 7.04 FeistyTorstai 19.04.2007 03:18

Tänään julkaistaan tuo seuraava versio Ubuntu GNU/Linuxista :) Kaverini on kehunut sitä vaikka käyttikin tähän päivään asti kokeiluasteella olevaa versiota. Töitä riittää tänään. Pitäisi kahteen koneeseen päivittää tuo ja tehdä muutama asiakastyö loppuun. Kuitenkin on vaivan arvoista ;)

Takaisin galtsussaTiistai 17.04.2007 02:20

Päädyin tänne takaisin pitkän itseni kanssa väittelyn tuloksena. Kaveri sanoikin tässä, että mulla ei ole taas elämää, kun tänne liityin. No eihän mulla varmaan koskaan ole ollutkaan ;)

Nyt pääsen lukemaan ihmisten kommentteja eri asioista eikä tarvitse vain toisten kuvia kuolata. Edellistä ei tarvitse täysin kirjaimellisesti ottaa. En ole sellainen puskassa väijyvä ihminen, mutta ei täällä varmaan ole ketään ketä väijyis. Vai onko?

No tämä tältä erää. Voisin jatkaa englanninkielistä blogiani, joka löytyy osoitteesta: http://samitheberber.blogspot.com/ Ei ole kuukauteen tullut kirjoitettua sinne. On tässä ollut hieman kiireitä oman yrityksen ja töiden kanssa.
- Vanhemmat »