IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Merry Christmas!Maanantai 24.12.2007 09:01

So..On taas aikaa kulunut viime kerrasta ku kirjotin, etta pitas tassa taas vasata vahan kuulumisia. Tosin tuskimpa naita moni lukee kuitenkaan ;)

No siis nyt on sitten saatu paatokseen 5 kuukautta taalla Ameriikan maalla ja taytyy kylla todeta, etta sehan on pitka aika. No mutta 8 on viela edessa.

Joulu on siis tullut tanne Californiaan, vaikka ei se silta kovasti tunnu. Tanaan patikoin huppari paalla ja tuli jopa kuuma. No eipa ole pitka aika kun paasee kylmyydesta nauttimaan. Meinaan 26. paiva lennan Michiganiin Siirin luokse...yeah!!! Here I come babe ;) Mutta ennen sita olisi isantaperheen joulujuhlat juhlittavana ja bileitahan riittaa jopa kahdelle paivalle. Huomenissa aaton kemuissa juhlijoita on about 35 ja joulupaivana meille tulee noin 12 henkea. Etta paasee sitten oikein kunnolla sukuloimaan. Kuhan vaan loytas jotain paalle pantavaa, silla nama ihmiset pukeutuvat melko tyylilla. Ja olisihan se kummaa jos mallitoimiston omistaja astelisi verkkareissa ja hupparissa :D

No mutta mita uutta olen sitten loytanyt tasta ihanasta Amerikasta. Siita olen ainakin varma, etta koskaan en ole kokonaisuudessa saanut nain paskaa palvelua. Lahes kaikki palvelualalla tyoskentelevat ovat meksikolaisia maahanmuuttajia, jotka eivat ymmarra englantia, eivatka osaa puhua englantia. Taman lisaksi heilla harvemmin on mitaan kummempaa tietoa mit tarkoittaa ripeys ja asiakaspalvelu, tai mita he myyvat kaupassaan tai miksi he edes ovat siella toissa. Eli jos menet ruokakauppaan ja tahdot loytaa jotain, niin ala ainkaan suunnittele kysyvasi neuvoa tyontekijoilta..aarghh..
Ja toinen rassaava asia on tama hemmetin ruuhka joka puolella. Naita ihmisia on vain liikaa ja liikennesaantoja ei osata. Kenellakaan ei nayta olevan mitaan hajua kene vuoro milloinkin on menna ja kadet heiluu ja tootit soi. Etta onko se niin ylitsepaasematon asia ymmartaa etta oikealta tulevia vaistetaan..Ette usko miten naurettavaa tama touhu on stop risteyksissa, joissa edetaan risteykseen tulojarjestyksen mukaan. Ja koska stop risteyksia on kaikkialla, niin ihmiset kayttaytyvat sitten nain joka risteyksessa..huoh.kylla meilla Suomessa on niin fiksua autoilukansaa ;)

Olen myos havainnut, etta amerikkalainen nuoriso on vain niin far behind..En ikina voisi kuvitella hengaavani ikaisteni ihmisten kanssa taalla. Kakskymmpiset jannut kayttaytyvat kuin 15-vuotiaat. Aivan uskomatonta ja kukaan ei meinaa uskoa etta mina olen 19. Etta kylla me Eurooppalaiset saamme olla ylpeita kypsyydestamme, vaikka valilla tahan samaan tormaa Suomessakin. Ja minahan nyt olen teini ikuisesti :D

Perhe on edellen kultainen ja paiva paivalta lapset ovat tulleet laheisemmiksi. Saa naha miten vaikea pala tulee olemaan hyvastien sanominen. Mutta ainakin viihdyn taalla joka hetki, eika tarvitse turhaa stressata mistaan. Oikeastaan koko viikon olen ollut tekematta mitaan ja se rupeaa kaymaan jo vaikeaksi, kun ei tosiaankaan tarvitse tehda mitaan. kylla elama tulee olemaan hankalaa kotiinpalattua, kun pitas taas ruveta tekemaan toita ja opiskelemaan..huoh..Onneksi sinne on viela pitka aika.

Nyt pitaa vaan keskittya olennaiseen ja nauttia.

Oikein Hauskaa Joulua kaikille sinne koti-Suomeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.