IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Blogimerkintä

« Uudempi -

23.7.2008 = 12 monthsTorstai 24.07.2008 01:44

Nain on siis tullut vuosi vietettya USA:n maaperalla. Ja niin kuin varmaan jokainen sanoisi tassa vaiheessa, etta kyllapas meni aika nopeasti. Taytyy kylla myontaa etta oli viikkoja, jolloin ei kylla mikaan kello raksuttanut eteenpain, mutta nyt kun sita katsoo taaksepain niin aika hulinalla lapi mentiin ja voi etta mita tulikaan koettua.

Enpa muista olleeni lentokoneessa 17 kertaa vuoden aikana, ja viela muutama reissu ois tehtava enne kun paase astumaan kotimaahan. Ja tuskin nyt jokainen voi listata olleensa 10 eri osavaltiossa vuoden aikana tai vierailleensa: Meksikossa, New Yorkissa, Washington D.C.:ssa, Los Angelesissa, Las Vegasissa, Grand Canyonilla, San Franciscossa ym monissa kohteissa yhden ainoan vuoden aikana. Tai etta kuka olisi ajellut vuoden bemarilla, chillaillut paivisin auringossa ja bailannut viikonloput San Franciscossa, maksamatta ruuasta, asumisesta tai autosta penniakaan. Ja tehnyt "toita" about 4-5 tuntia paivassa..

En ole myoskaan koskaan aiemmin tavannut ihmisia 10 eri maista samaan aikaan. Tai omistanut parasta ystavaa Argentinasta.

Etta kaiken taman olen siis valmis jattamaan ja palaamaan kotiin. Tai en sano etteiko olisi jo ikava kotiin, mutta nyt kun katsoo taaksepain niin ei tama vuosi kylla hukkaan ole mennyt. Kokemusten maara on niin valtava etta ei sita oikein osaa viela edes kasittaa. Ja se miten paljon tama vuosi on opettanut ja kasvattanut elamassa on uskomatonta. Nyt sita arvostaa elamassa viela enemman arvoja joita ei ennen edes tiennyt olevan olemassa. Ja on huomannut miten paljion elamassa on tarkeimpia asioita, kuin se oma napa, omat kengat tai oma ulkonako. Ja olen onnellinen etta osaan arvostaa noita asioita viela paremmin.

Olen valmis tulemaan kotiin, mutta viela on raskas taakka edessa hyvastella elama taalla. Se tulee olemaan kova pala ja varmaan painaa mielta viela Suomessakin. Onneksi saan kantaa taman uskomattoman kokemuksen ja muistot mielessani lopun elamaa.

Goodbye California!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.