IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Bay to Breakers..Perjantai 06.06.2008 22:56

Siis kyseinen tapahtumahan oli jo siis muutama viikko sitten, mutta en ehtinyt siita niin mainostaa.. Eli San Franciscossa jarjestetaan vuosittain Bay to Breakers niminen tapahtuma. Tarkoituksena on juosta San Franciscon lapi 7,4 mailia ja lopettaa Golden Gate puistoon. Kyseisessa kisassa on lupa pukeutua miten lystaa, ja taman viimesimma ihmiset ovat kylla ymmartaneet hyvin selkeasti. Kun varsinaiset juoksivat olivat paasseet matkaan oli sika sakin vuoro. kymmenet tuhannet ihmiset oli pukeutunut aivan uskomattomiin tiimi vermeisiin. Ja kyseessa ei sitten ollut vaan pelkastaan puvut vaan porukka raahas mukanaan kaikenmaailman karrya ja paattia.. Tama siis oli virallinen paiva kalifornialaisille drink in public and get naked. Ja tosiaan noita nakupellejakin vilahteli melkonen maara matkan varrella.. Mutta siis voiko enaa hullumpaa tapahtumaa ollu kun ihmiset vetaa baaria pyorilla ja soittaa musiikkia alyttomista disco amyreista. Ja jotta ei siina viela kaikki, niin beer bong poytahan rullasi mukana pyorilla..Ihmiset heittelevat tortilloja ympariinsa ja kaatavat kaljaa toistensa paalle. Juoksu katu on niin tungosta etta hyva jos eteenpain paasee..kaikki vaan liikkuu massan mukana, ja tama massa ei etene kovin nopeasti..

Meidan ryhma rama otti hieman hillitymmin taman..No johtuen ehka siita etta edellisena iltana oli vedetty Teron viimeisen illan kunniaksi oikein urakalla. Tai no itse olin kylla kuskina kun piti viela lentokentalle ajaa, mutta eipa siis tullut nukuttua sina yona ollenkaa vaan suoraan kentalta vaatteet vaihtamaan ja aamu holkalle. Aluksihan meilla oli tarkoitus menna vain vahan holkkailemaan ja kattelemaan meininkia, Ida kun oli viela kannissa aamu kahdeksalts. No siina me sitten ruvettiin juosta jolkottelemaan. Ja jostain kumman syysta se juokseminen sujui oikein mukavasti..Musaa oli koko matkan ajana kymmenista eri kaiuttimista ja nahtavaa oli enemman kun yhdelle paivalle.. Kylla naa kemut vetais vertoja meijan penkkari asuille 6-0.. Puolivalissa matkaa me sitte tuumattiin Idan kanssa etta loppuun astihan me mennaan, etta ei tassa enaa periksi ruveta antamaan..ja niin me sitten juostiin koko 7.4mailia loppuun asti. (kilometreissa se on kai joku 12-13, en jaksa laskea)

Aika voittajan fiilis oli maalissa vaikka jalkoja koskikin ihan alyttomasti edellis illan jammailuista + kahen viikon juhlimisesta. Ja tosiaan olisi ollut hyva ehka syodakin jotain kunnon ruokaa ennen juoksua..mutta tehty mika tehty.. Sitten vain odottelemaan paluu bussia ja kotiin ja suihkuun..ja idakin hoitmaan krapulaansa :) .. kylla me vaan ollaan aika tykki ryhma!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.