IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

David Beckham..wow..jeahTorstai 19.06.2008 10:18

Rakas ystavani Maria kun sattuu olemaan David Beckham FANI. She made us to go to his game. Eli siis L.A Galaxit vastaan San Jose maanjaristykset.. Ja porukkaahan oli paikalla ku muurahaisia. Hassua vaan oli etta varmaan puolet porukasta ei kannattanut kumpaakaan joukketta, vaan kyseista englantilaista hienohelmaa.. Mina sitten erotuin joukosta, silla en omaa Davic beckham paitaa. Sen sijaan hurrasin Iowan osavaltiolle..

Pelihan sinaansa oli ihan mukavaa katseltavaa, silla kun en ole oikein ollut missaan isommissa peleissa taalla, ja kyllahan socceri aina sydanta lammittaa. Ja onhan se nyt hienoa nahda joskus joku kuuluisuus livena..ja muilla tytoillahan ei ollut maan taivaista hajua jalkapallosta. Idaltakin meni puoli tuntia selvittaa kumpaa maalia kohden siniset potkii..

No annetaan Idalle anteeksi, olihan sentaan hanen synttarit. Jonka kunniaksi han vetaisi tuutin tayteen alkomahoolia ja oli lahella sammua baarissa. Hanen ystavattarensa ruotsista teki lahes samat, mutta paatyin yhden pojan kainaloon ja melkein kotiin asti. Saimme vaen vankalla selitettys talle 20 vuotiaalle tyttarelle etta ei ole kovin turvallista lahtea vieraassa maassa tuntematta ketaan, ilman puhelinta, umpi kannissa, vieraan miehen mukana taman kotiin..meidan mukana kotiintulo oli kuitenkin tyttoselle liian tylsaa, niimpa tama karkasi kulman taakse ja havisi. about tunnin paasta han soittaa etta missa me ollaan ja etta han on taksissa. Han ei kuitenkaan tieda missa on tai miten sai taksin eika myoskaan puhu englantia kovin selkeasti..niimpa mina koitan selostaa taksikuskille osoitteen ja toivoa etta tytto tulee takaisin..ja tulikin myohemmin..
kylla ruotsi taas osaa..tack sa mycket!

Sita kun luuli ettei tallaiseen tarvitse enaa tormata 20 vuoden ikarajan ylitettya, mutta pieleen meni.. :)

No paivat sen kuin lyhenee. ja kesa parhaimmillaan, huomenna olen jalleen menossa rannalle rentoutumaan..Rahat kun ovat aivan finaalissa, niin ei oikein muutakaan voi tehda.. Ja viikonloppu menee onneksi Jasonin synttareissa..ja sitten koittaakin L.A. :D

Have a wonderful Juhannus!!!! I hope it doesnt rain in there ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.