IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Scream!!!!!!Keskiviikko 11.06.2008 02:24

Kaikkihan varmasti tietavat 90-luvun teinisilpomis elokuva Screamin. Vaikka siis kyseessa ei ole mikaan maailman parhaimmista kauhoelokuvista, se kuitenkin merkitsee minulle ja rakkaalle ystavalleni Sannalle paljon. Sisapiiri juttuja naas.. joten..

No minullahan kavi saka, silla kyseinen elokuva filmattiin taalla Sonoma county alueella suurimmaksi osaksi. Niimpa me ystavani Marian kanssa pidettiin sitten leffa ilta yksi perjantai ja seuraavana paivana lahdettiin ajelulle. Kavimme siis Sonoma kaupungin Community Centerilla, mika toimi siis Woodsboro High Schoolina, Taman jalkeen vierailimme party talossa, jossa siisn kuvattiin elokuvan loppukohtaukset. Tai no enpa ole sata varma kayttivatko he studioita vai olivatko aivan oikeasti juuri taman talon sisalla..Mutta anyway, sama talohan se oli,vaikkakin 10 vuotta vanhempana. Ja jouduttiin jopa kysymaan lupa maan omistajilta, silla talo sijaitsee yksityisalueella..mutta hyvin he ymmarsivat, kun kuulivat matkamme tarkoituksen.. Harmi kun ei sisalle paassyt :)
Viimeisena paikkanne kavimme istumassa eraan puisto aukion suihkulahteella, jossa elokuvan nuoret istuskelivat ja miettivat mahdollista murhaajaa.. Valitettavasti meilla ei enaa ollut aikaa kayda muissa paikoissa, silla Marian oli kiiruhdettava toihin. Eli nakematta jai ensimmaisen kohtauksen talo(Drew Barrymore) ja paanayttelijan talo (Neve Campell), mutta eipa tuo niin haittaa.. Hauska paiva kokonaisuudessaan oli.

Omistan taman reissun seka kuvat ystavalleni Sannalle. Voi kun oisit ollut taalla mukanani.. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.