IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Hyviä sieniä!Perjantai 23.12.2005 14:22

*haukotus*
Leikkasin viime yönä kankaita kolmeen asti yöllä. Ja kymmeneltä piti nousta ylös aamulla, että ehtisin nähdä iskän ennen kun se lähtee töihin. Toi mun joululahjani, hähää, tiedänpä mikä osa siitä on! ^^ Nyt pitäis lähteä kaupungille ja Alkoon ja katsoon Saaraa ja Tomppaa ja sitten pitäis juosta takasin kotiin leikkaamaan vielä vähän lisää kankaita ja ompelemaan. Enkä varmasti oo valmis seitsemään mennessä, sori! Helvetin perkele.

Yritän miettiä mitä eilen tein, mutta ajatus ei oikein kulje. Aivan, aamulla ("aamulla", puolenpäivän aikoihin) lähdin kaupunkiin ja kävin vihdoin siellä hemmetin Eurokankaassa. 69 euroa, jumalauta! Sitten kiisin Hippos-talolle esittelemään Saaralle mun hienoja kankaita ja sitten mummolle kahville. Ihan vilpittömästi oli kiva käydä siellä kahvilla, vaikka oli mulla siinä taka-ajatuskin. Sain työnnettyä Yoshin mummolaan viideks päiväks hoitoon kun itse lähen uudeks vuodeks humputtelemaan. :) Ja sain mukaan puolikkaan leivänkin. Sitten takasin Hippos-talolle ja sieltä Saaran kanssa takas Eurokankaaseen. Lisää ostoksia, tylliä ja lankoja! Ja unohdettiin kuminauha... Sitten stressikaljalle ja -siiderille Passioniin. Oli muuten varmaan päivän rentouttavin hetki. Kiitos Saara. <3 Sitten hirveellä kiireellä Pispalaan leipoon pipareita pikkusiskojen kanssa. Mutta oon mä vaan aika pr0. Hirveessä stressissä sain organisoitua niin, että saatiin leivottua viis pellillistä pipareita vähän päälle puolessa tunnissa. Sitten kiirelähdöllä Ylöjärvellä pelaamaan. Sain itteeni pidemmän nuolen mahastani läpi, nyyh nyyh. Mutta en kuollu *näyttää kieltä* ...paitsi ihan melkeen. ^^ Sitten bussilla kotiin ja koska tyhmänä jouduin nostaan 20 euroa tililtä että sain maksettua kahden euron bussimatkan kotiin, niin poikkesin sitten Vaakon nakille ostamaan makkaraperunat. Ohhoh. Kotona siis kymmenen aikoihin ja siitä asti sitten armotonta kankaan leikkausta ja kissojen paiskomista kun ne tuli terottaan kynsiään mun vitun kalliiseen kankaaseeni. Perkele.

Näin.

En oo ehtiny edes syödä tänään vielä mitään. Juoda vettä vaan. Liian kiire koko ajan. Ens jouluna ihan varmasti piiloudun kellariin enkä tuu sieltä pois ennen kun joulu on ohi! Mulla hajoo pää. Yöllä tuli jo niin helvetillinen päänsärky etten meinannut sitten loppujen lopuksi saada ees unta kun vihdoin pääsin nukkuun. Voisin kyllä keittää teetä ennen kun lähden yhtään mihinkään, on vähän sellanen fiilish.

Mutta elämän tarkotus on 42. Eli mun pitää syödä tänään 42 levyä suklaata. Tai vaihtoehtosesti 42 tuplajuustoateriaa. Hmm, voiskohan ne jakaa... 21 suklaalevyä ja 21 tuplajuustoateriaa, hmm... Njam.

"I just need some space
to clear my head
to think about my life
with or without you

We'll find it out
We'll work it out
Give me some time
to unwide

I must confess
I'm falling apart"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.