IRC-Galleria

sirotemiina

sirotemiina

ÄMPÄRIPÄÄ

mulla on ihania miekkoja!Keskiviikko 30.11.2005 20:03

nyt voin leikkiä teräaseillakin ja kohta lähden CMX:n keikalle Sirkukseen...jee..olin juuri oikeudessa kuulusteltavana ja mua pelottaa että se jätkä tapaa..tms. mut....iik sentään.. onneks pääsee perjantaina eroon niistä pikku räkänokista..tsihhih.. :)

lammi rulaaa! :)Sunnuntai 27.11.2005 19:18

keikka meni miten sattui , mutta mukavaata oli vaikka olinkin ihan tukossa..ja sillein...
ja ambulanssiin mut raahattiin miltei puoliväkisin..saatana.. mä annan teille lumipesut!!!!

nii sitten!Keskiviikko 23.11.2005 19:08

Mä kuulen eteisestä askeleet
sä viereen kaadut tilaa siihen teet
et sano sanaakaan

Tuijotat mun niskaa vaan samalla kun mä leikin nukkuvaa

Liian usein kaipaan niitä hetkiä
et saisin yksin nukahtaa ja herätä

Ei tarvis jännittää ja sisintänsä selvittää kun ei sitä ymmärrä itsekkään


Mä tiedän sun on vaikee ymmärtää
haluan sun lähelle mutten että kosket
Ja voi kun se riittäisi sullekin niin tää kaikki vois jatkuu paljon
helpommin


Mulle tämä syvä hiljaisuus
on parempi kuin huono valhe uus

En voi sanoo suoraakaan
et joo edelleen ahdistaa kun me sitä jäätäis sitten kelaamaan


Mä tiedän sun on vaikee ymmärtää
haluan sun lähelle mut en että kosket Ja voi kun se riittäisi sullekin niin tää kaikki vois jatkuu niin kuin ennenkin

Mut hei ei tää oo helppoo mullekaan
mä en vaan pysty sanomaan mikä mieltä painaa
Joo ja mä tiedän ettet jaksa kovinkaan kauaa
Tää hiljaisuus taitaa meidät tappaa, Tää hiljaisuus taitaa meidät tappaa

Irina
-Hiljaisuus

pippeli päiväTiistai 22.11.2005 01:20

lapset huusi mulle tänään että "senkin läski pimppi", "mä lyön sua pippelillä päähän"..ei yhtään häiriintyneitä...ja join lasillisen viintä piiuskan synttäreiden kunniaks ja olin lenkillä ja hypin hyppynarulla sekä painoilla leikin ja tein myös muutaman etunojapunnerruksen...on taas ollu semmonen angsta-päivä ja kaikki tuntuu olevan äkäsiä mulle..voi sentään..ja toi yks mun tuttava sanoi että olen ollut jo muutaman kuukauden outo...hmm...pistetään toikin pohdintaan..öitä..

töissäSunnuntai 20.11.2005 05:48

töissä olin taas ja pipareitakin leivoin ennen töihin lähtöä...nyt pitäis mennä suihkuun virkistäytymään ja peseen tää kuoleman haju kainaloista..-.omgh...hiuksetkin on ihan köhnäset tupakan savusta johtuen..höhöö..töissä oli ihan mukavaata muuten,paitsi .....no niin....soosoo!!! tekeepä mieleni maistaa uunituoretta PIPARIA... ;) öitä ja huomenta..

töihinPerjantai 18.11.2005 20:56

jeejee..pitäis mennä yöks töihin mut ei oikein jaksais kun on vähän kuumetta..höh..onneks oli koulua tänään...taisin juoda hieman vaniljasiideriä ja sillein..tosin vain vajaa 5dl...ja nyt taas yritän harjotella tansseja ja söin liikaa lettuja äsken..voi sentään... :/

Jippiii!!!Torstai 17.11.2005 18:26

aagghh..sain hermolomaa niistä huutavista ja kiukuttelevista kakaroista, pääsen nimittäin huomenna kouluun...IHANAATA <3...

hmm..miten sais 8kg pois viikossa..???!!! kiire rupee tuleen jo kun pitäis ens viikon lauantaina olla vähän timmimmässä kunnossa..taidan mennä apteekin kautta..jos sais kunnon ulostuslääkkeet niin...no joo,...en kerro sit siitä enempää..olin yöllä metrossa ja tuli tanssittua jalat rakoille kun mun keltaset menobuutsit ei oo suunniteltu oikein biletyskengiks..kohta pitäis juoda vähän omenaviinietikalla höystettyä vettä..NAM! ja vähän tanssahdella...

pitäis mennä hommaan aseenkantolupa pienoiskiväärille... ;) Hell yeah!

kiirettä pitääKeskiviikko 16.11.2005 22:10

On ollu taas niin työntäyteinwen viikko että...HOHHOIJAKKAA!!!tänään olen iloisin mielin kuurannu lattiat,imuroinut,tiskannut,jumppaillut ja tanssinut,ollut lääkärissä ja työharjottelussa että nyt tekis mieli mennä metropoliin vähän joraan..hmm..oon angstaillu kakaroille tarhassa kun ne vaan nipistelee ja aukoo saatana päätänsä kokoajan..vigge ku päähajoo kohta! Herra Lakuisenkin kanssa juttelin ja tarjosin sille ystävällisenä eleenä juustoa ettei se olis niin äkäinen...(yritti tarrata pikkuruisilla hampailla sormeen kiinni)...Burn beibi burn...ja hei vaan o hiiohoi o hoijaa! :) kylmää takakavittua tarjolla...oujeah! nyt meikkaan ja metroonnnnn!!!

hubaa isänpäivääSunnuntai 13.11.2005 15:11

koko yö tuli taas valvottua pääosin töiden takia,mutta pari känniääliöö mulle soitteli koko yön..soosoo! lipunmyynnissä istuskelin ja yht`äkkiä tuli paha olo ja oli pakko juosta oksentamaan vessaan..nyt pitäis käydä isille viemässä hk:n sinistä ja kaljapullo,eli se perus isänpäivälahja....jep..ja tarvis vähän treenata, tehdä koulutehtäviä ja siivota...saa nähdä miten tää päivä tästä jatkuupi..hieman väsyttää joten vois mennä ottaan pikku kauneus-unet..

JEEEE!!!Perjantai 11.11.2005 18:40

Torstai oli epätoivoa täynnä ja perjantai sekin pitkä...tästä kaikesta saa tarpeekseen tuun hulluksi hakkaan päätä seinään...Your pain is not love...your pain wont ever be love, it doesnt matter how hard you try..

KAIKKI ON NASTAA
KOSKA MIKÄÄN EI OLE TYLSÄÄ

huhuh..huomena kuvauksiin...vaikka olenkin röllykkämahainen kilpukka...

ÄHH...luin just sähköpostin ja kuvaukset siirtyy kuun loppuun..no ei siin midist... :/ saanpahan aikaa treenata ja laihduttaa..