IRC-Galleria

sirotemiina

sirotemiina

ÄMPÄRIPÄÄ

NYT! marika oletko valmis?Torstai 31.01.2008 17:39

ja aamulla myöhästyin, mutta onnekseni opettaja ei tullutkaan pitämään tunteja ja saimme ryhmätöitä, joten en saanut myöhästymistä tililleni.. hahaa...ja haluan rakkautta. väsynyt olen,mut ei se mitään, sillä olen läski ja ruma ehkä ikuisesti. jumppalaitteeni sain illalla koottua. kohta alkaa jumppaputki.. olis niin kiva olla 15kg kevyempi että sais mahtuun taas housut jalkaan ja paidat päälle.... masentavaa. vihaan mun paskaa elämää. mut onneks mul on teidät<3 se on sit vähemmän masentavaa.. ja lauantaina aion todellakin mennä luokapileisiin. pakko nollata välillä tilanne et jaksaa sressata lisää. huomena pitäis kipsailla taas..peloittavaaa. on vuodet nää menneet nopeesti ja kohta olen entistä vanhempi kurppa. haluan lähtee intiaan ja thaimaahan ku kaikki muutkin siel on.. ja Hurghadaan kans ratsastaan hevosella pitkin rantahietikkoo niinku elokuvissakin tehdään..

vähän jännääKeskiviikko 30.01.2008 19:08

jännittää että saanko kokeesta hyvän numeron, jännittää tuleva työharjottelu, jännittää perjantain kipsinäyttö...voe voe.. tekis mieli mennä hiihtään ja jumpata uudella crosstrainerilla, tekis mieli lähtee luokkapileisiin lauantaina...jännittää sunnuntain kastejuhlat..
tekis mieli energiajuomaa...sillä lääkärin määräyksestä mun täytyy juoda paljon kofeiinipitosia juomia.hehee. ja vammapotilaskokeisiinkin pitäis alkaa lukeen ja tehdä tiivistelmä huumeiden käyttäjistä harkilalle..ja sit on tietty noi ruotsin tehtävät ja joku näkövamma juttu...ei jaksais tänään...onneks voi huomena lukee kokeisiin.

voudinkellarissa :)Perjantai 25.01.2008 18:59

on ihan mukavaa taas kun tuli rahaa. nyt olen juomassa 1 smirnoff icen... oon mimmun ja jartun kans täällä. ja tänään on saunakin.

ja vituttaa kun ei o rahaa.Tiistai 22.01.2008 19:23

ja tiistai ei todellakaan ole mua varten. jäin aamulla auton kans jumiin jo parkkipaikalla,suti tyhjää ku oli niin jäistä..meni 15min päästä tän talon pihasta pois,sit ku pääsin ajeleen tielle,niin tottakai jään sutiin keskelle risteystä pari henkilöautoo ja linja-auto takana odottaen että liikkuisin johonkin...ne joutu sit meneen vastaantulevien kaistaa mun ohi. ei hävettänyt ei..eikä se päivän ihanuus siihen jääny..en saanu bensatankin korkkia auki kun piti mennä tankkaan...koitin 2:lla eri asemalla mut ei niin ei..ja lääkärikin oli tunnin myöhässä..erittäin onnistunut päivän alku...saa nähdä mitä illemmalla vielä tapahtuu... joskus asiat vaan menee niin putkeen.

murskaannun sisältä hiljaa.Tiistai 22.01.2008 19:22

siis kyseessä virus. influenssa.Tiistai 22.01.2008 19:21

jeejee. koulus oli ihan kivaa, vaik keppi ja käsipainojumppa vei viimeset voimat, ei kuumeessa jaksa. ja ruotsin maikka uhkaili etten pääse kurssista läpi kun poissaoloja paljolti... yskinyt olen liikaa,samoin niistänyt nenäni lähes nahkattomaksi ja pääni murskaantuu kuin munankuori. huimas eilen sillä seurauksella että nyt on hiukset hammastahnassa ja lantio/reisi kipeä... onneks herra pyryisellä ei ole enää mahatautia.
olin ainut joka nauro kun se rupes soimaan,sain paheksuvia katseita.. voi minua, tunnen olevani aina ylimääräinen joka paikassa. OLEN LIIKAA.
hassua kun mua sanoit tuhmaks nuunuuks, ei kukaan ole kutsunu mua sillä nimellä vuosiin...ainoastaan sinä pekka ja aki..hah. voi kun olis vielä rengon sahalla töissä..