IRC-Galleria

sirotemiina

sirotemiina

ÄMPÄRIPÄÄ

0on edelleen pipi.Perjantai 20.02.2009 22:14

ja piipahdin kerhon pelissä eilen,vaikka mua kiellettiin menemästä kattoon kerhon häviöö,mut ne sit loppujenlopuksi voitti... ja mua vituittaapi taas noi miehet ku ne tyrii kaiken. KAIKEN!

huomena taas töihi.Tiistai 17.02.2009 00:05

poskiontelontulehdus ja keuhkoputkentulehdus. kiva kiva.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.02.2009 15:04

YSTÄVILLE!<3

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität ja lisää tämä päiväkirjaasi.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän.<3
ensviikolla jatkuu koulu. äoppä on egyptissä. saa nähdä tuleeko sieltä takas äippä vai onko se vaihdettu kameliin.

-2,5kg :DSunnuntai 18.01.2009 01:03

oltiin eilen lumossa juhlimassa miian synttäreitä.. tänään oon roudannu tavaroita. ja ensviikonloppuna olis kuoppajaiset. :( tänäänn olin hetken onnellinen <3 :) jaksaa taas muutaman viikon eteenpäin..

haluan kuukaudessa kokoon xxs..tai edes xsKeskiviikko 14.01.2009 00:40

hankin myös ipanoille kerrossängyn :) jippii!
huomena alkaa päivystys klo 16 ja päättyy maanantai aamuna klo 8. :) tekis mieli mennä luisteleen ja hiihtään ku luntakin sataa.