IRC-Galleria

sirotemiina

sirotemiina

ÄMPÄRIPÄÄ

what musical instrument are you? :French hornKeskiviikko 30.07.2008 01:02

You are very sassy! You have a high IQ and are not affraid to let people know it. You like to be different and have a few strange 'quirks' here and there, but are an all around good person. you can come of brash and blunt and sometimes people don't know how to handle your honesty. Try taking people's feelings into consideration more often. you will learn to live better with them if you think about what you say before you say it; like horn calls, Horn players have a natural tendancy to blurt out whatever is on their mind. They don't like to party but they do like small get together. You'd much rather have lunch with a close friend or two than to go to an extravagent party. You enjoy lavash things, and really love to help people and animals.
ny oon keuhkotautinen ja olin teltassa yön saaressa. mentiin myös moottoriveneellä eikä ole rahaa lääkkeisiin.
kohta lähden Espooseen töihin... vihaan huonosti käyttäytyviä känniääliöitä. vittu. hävettää niiden puolesta.
pyry on puuhamaassa, mä oon leon kans himassa ja nälkii..
lauantaina olin synttäribileissä saarioisilla :)

[Ei aihetta]Tiistai 08.07.2008 22:05

Rasvanpolttokeitto
Tarvitset:
6 sipulia (tai 6 purjoa)
1-2 purkkia tomaatteja (kuorittuja)
1 iso keräkaali (silputtuna)
2 vihreää paprikaa
1 kokonainen varsiselleri
1 lihaliemi- tai muu kuutio (vähäsuolainen!)
vettä niin paljon, että kasvikset peittyvät kattilassa


Keittoon voi lisätä myös pinaattia, naurista tai retikkaa. Keittoa voi maustaa mielensä mukaan pippurilla, curryllä, persiljalla, punapippurilla tai tabascolla. Suolaa vain hyppysellinen!

Vihannekset paloitellaan liemikuution kokoisiksi palasiksi, niiden päälle kaadetaan niin paljon vettä, että se yltää noin kaksi senttiä yli vihannesten. Keitetään 10 minuuttia, ensin kovalla lämmöllä ja sitten vähän aikaa hauduttaen.

1. päivä

Vain keittoa, mutta paljon! Yksi hedelmä (ei banaani). Juo vettä tai sokeroimatonta hedelmämehua.

2. päivä

Keittoa ja vihreitä vihanneksia (parsakaalia, hapankaalia, kurkkua, salaattia, kesäkurpitsaa, mutta ei papuja, herneitä tai avokadoa) mielen mukaan. Ei hedelmiä eikä mehuja ollenkaan.
Illalla voi syödä ison uuniperunan voin kanssa. Muista juoda vettä!

3. päivä

Keittoa, hedelmiä ja vihanneksia mielen mukaan. Ei perunoita. Tässä vaiheessa paino on yleensä pudonnut kahdesta kolmeen kiloa.

4. päivä

Keittoa, kolme banaania, rasvatonta maitoa tai luonnonjogurttia vaikka kuinka paljon.

5. päivä
Keittoa ainakin kerran päivässä. 250-500 g naudanlihaa ja kuusi tuoretta tomaattia. On juotava ainakin kuudesta kahdeksaan lasillista vettä kuona-aineiden poistamiseksi, ne lähtevät liikkeelle tässä vaiheessa.

6. päivä
Keittoa ainakin kerran päivässä. Kaksi tai kolme pihviä ja vihanneksia. Ei perunoita.

7. päivä
Keittoa ainakin kerran päivässä. Kokojyväriisiä, vihanneksia ja sokeroimattomia hedelmämehuja. Tässä vaiheessa olet laihtunut viidestä kahdeksaan kiloa, jos olet noudattanut dieettiä tunnollisesti. Mikäli olet pudottanut kahdeksan kiloa tai enemmän, lopeta dieetti ainakin kahdeksi päiväksi, ennen kuin voit aloittaa alusta.

Tärkeää!
Sairaaladieetin aikana ovat kokonaan kiellettyjä: leipä, alkoholi ja juomat, joissa on sokeria tai hiili happoa sekä kahvi ja tee.

Hedelmämehuja voi juoda, jos niissä ei ole sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita.
Dieetin jälkeen ei saa juoda alkoholipitoisia juomia 24 tuntiin.
Jos dieetin jälkeen ilmenee ulostus- tai vatsavaivoja, on hyvä syödä leseitä tai pellavansiemeniä.
Keittoa voi syödä mielensä mukaan aina kun on nälkä. Keitto on varsinainen taikaruoka: mitä enemmän sitä syö, sitä enemmän laihtuu. Pelkällä keitolla ei saa yrittää laihduttaa, se voi aiheuttaa aliravitsemusta. Yhden aterian päivässä keitolla voi korvata pitkäänkin.

tantsan läksiäiset :)Sunnuntai 06.07.2008 02:12