IRC-Galleria

sirotemiina

sirotemiina

ÄMPÄRIPÄÄ

Blogi

- Vanhemmat »

masennus vaan pahenee...Lauantai 29.10.2005 19:03

eilinen päivä ei päättynyt lainkaan, vaan jatkuu yhä..unettomuus vaivaa..edes Ähtärissä jorailu ei saanut silmiäni painumaan kiinni ja mieltäni menemään unten maille.. yhtä vähän kuin lakata hengittämästä ja jatkaa elämistä voin minä sinua lakata pyydystämästä.. on olemassa asioita, niin kipeitä ja vaikeita ettei niistä puhumalla selviä.. surusilmä jo valmiiksi tietää mitä saa sietää.. ON NIIN HELPPOO OLLA ONNELLINEN::: pää hajoo!!!!! sä voit sanoo ihan mitä vaan beibi.......anteeks Janne..jookos? I know this pain won`t ever be love....olen joutunut periferiaan...HELL YEAH!

kauhea aamuTorstai 27.10.2005 12:40

voiko ihanammin päivä enää alkaa,voiko ihanampaa aamua ollakaan...? eka nukuin pommiin kun olin yöllä jynssännyt kylppäriä lattiasta kattoon ja toisinpäin..ja aamu alkoi heti kamalalla kokeella johon en ollut lukenut sivuakaan..ja kauheessa loskassa rämmin kouluun pikakävelyllä...puntit märkänä ja hiki selästä valuen ja hampaan koloa jomottaen sain raahattua itseni kouluun juuri ennen opettajaa,joka oli myös hieman myöhässä..mitenköhän päivä tästä jatkuu..hmmm....ja ilman hauskaakin voi olla viinaa...jeah!

paska päiväKeskiviikko 26.10.2005 23:42

tänään mikään ei ole mennyt kuin pieleen...salaatti oli pahaa,kaupassa meni pilttipurkki hajalle, ei ole senttiäkään rahaa..tai no on 5cnt...särjen silmät ja hampaankolo kipee...hmm...pessimisti ei pety koskaan...toivossa on hyvä elää...aagghh..toivottavasti huomenna on parempi päiwä...
- Vanhemmat »