IRC-Galleria

taku79

taku79

onnesta sekaisin Janin vaimo...:)

Abortti? :(Torstai 31.08.2006 12:05

Abortti..?! =(

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja laita alle nimimerkkisi. Kiitos.


taku79

khyl se siitä..Keskiviikko 30.08.2006 12:02

onneks posti kulkee ja kusti polkee..niin saa kaikki asiat kuntoon.. ihme juttu et koulukin jopa maistuu ei yhtään kyllästytä ja oisin valmis tekee vaik yö myöhään töitä moon niin onnellinen...
onneks päivät menee nopeesti ja on tekemistä..

elämä on laiffiiTiistai 29.08.2006 14:26

jeba jee että voi kaikki taas vaihteeks mennä hyvin.. on koulua ja on töitä ja enää se asunto puuttuu..mutta eiköhän tuokin tuolta nopee löydy elämä on niin ihanaa ... viikonloppu oli myös ikimuistoine että sitä en hevillä unohda seuraavaa kohtaamista odottaen :))

laskuri hehehPerjantai 25.08.2006 13:21

Taku - Ronja: 22%
Joukko naamiomiehiä ryöstää arvotavaranne syrjäkujalla, joten viinaa ei saada kitusiin.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva siideri


http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

--Keskiviikko 23.08.2006 13:17

joo..oo.. olihan viikonloppu . vasta ny jaksaa kirjotella tännekki.. olin kamun kaa stadissa ja käväsin tilaan hiukka vaatteita.. ny ei vaan malta oottaa että ne sais ittelleen.. seuraavaks oiski sit kenkien haku..no mutta niitä tulee onneks kokoajan vastaa.. tänään meen kattoo asuntoo ja toivon että se tuottas tulosta.. pääsisi vihdoin ja viimein elää ns. omaa elämää koulu sujuu hyvin tänään mennää ekaa kertaa kyökkiin et saa nähä mitä siel tapahtuu..jaa minullakko tylsää ei suinkaa varsinkaan juttujen perusteella..

ohi on ...Maanantai 14.08.2006 16:07

Näin se kesä vaan hurahtaa. ja tuntuu että oikeen mitään oo tehny.. no olin mä tossa reilun kk reissussa ympäri suomee. ja huomenna alkaa koulu eheh olen ikuinen opiskelija..kavereitakaan en juurikaan nähny mitä ny nää vakiot naamat täällä manalassa..mut noh.. ei voi minkään..täytyy järkkää aikaa aikaa kavereille jossain välissä..

juuri näin...Torstai 03.08.2006 20:31

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tulee.


Nenällä:65qi779
Kyynärpäällä:tak,u79
Leualla:tau9
Varpaillatakuuu79
Silmät kiinni:takut8
Nenällä silmät kiinni:65auu768
Pikkurillillä silmät kiinni:tsli68haastan
heiguli
sannamamma
queenofpain
rajatontapaus

Galluppi...otin haasteen vastaan Maanantai 19.06.2006 18:26

siis
Galluppi..


Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.


1.kännykkä
2. tv.. (aivan pakollinen)
3 tupakka
4. cd levyt .. ilman niitä ei pärjää
5.lakka (ilman sitä mistään ei tuu mitään)

haastan
Queenofpain
heiguli
clippe
riigga
loua

että näin..Tiistai 13.06.2006 13:35

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php


Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.