IRC-Galleria

taku79

taku79

onnesta sekaisin Janin vaimo...:)

prkle.. liian myöhään ...Sunnuntai 19.11.2006 15:59

IHMISET!!!

HUOMIO KAIKKI IHMISET!!!

Hollannissa on HYVÄKSYTTY PEDOFIILIpuolue, joka ajaa mm. lapsipornon sallimista, myös seksi-iän poistamista laista kokonaan, mikä mahdollistaa lain suomin siunauksin seksin myös vauvojen kanssa! Adressi tullaan luovuttamaan syyskuun lopulla pidettävässä EU:n kokouksessa.
Käy siis laittamassa nimesi adressiin ---> http://www.adressit.com/pedonkielto

Kerro kaikille ystävillesi tästä asiasta ja pyydä häntä allekirjoittamaan tämä adressi

just näit tällässii...Lauantai 18.11.2006 20:46

Koskaan en oo ollu utelias... Enkä oo..


Älä lue tätä..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*älä lue enempää..*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
** nyt sä teet pahan virheen!**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
älä sit sano et en varoittanu*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* noni...*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sinä joka luet tätä, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina.bää..Maanantai 13.11.2006 18:47

on tää rankkaa hullu pitää olla että jaksaa painaa duunii kouluu ja si viel koirakin hoitaa siin ohessa.. tälläst tää on .. heheh

vais niin..Tiistai 12.09.2006 17:42

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= haaveileva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakke
Ö= kiva

siis:
T=kiusallinen
A=seksikäs
N=haaveileva
J=kaunis
A=seksikäs

no ei oo kovin kaukana totuudesta... heheh

...Tiistai 12.09.2006 15:50

viel pari viikko si mun kulta tulee.. on taas tosi kiva viikko jopa 2 pv kouluu joista olin vaan yhen .. no loppu viikko sit huomisesta saakka vapaata et o ainaski piiiiiitkä viikonloppu.. mihkähän sitä lähtis.. en taia lähtee mihkään ku ei varat anna periks.. prkle.. kiva et viel näin syksyllä vie aurinko paistaa ja o lämmintä.. onhan taas jutut... :)

niin ne vaan kuluu..Maanantai 11.09.2006 16:56

kyl noi päivät ja viikot menee nopeesti ku ei jää turhii jahkailee.. mäkään en pysy ees päivissä perässä ku kokoajan o jotain tekemässä..viikonloppu meni niinkuin meni silleen tavalliseen tapaan... ny vaan ei sattunnu eikä hävinny mitään.. :)

testaaTiistai 05.09.2006 15:57

mä olin suklaan makuinen mä en ees pidä suklaasta pahemmin

http//jaatelo-kesä.cjb.net
~Jäätelö-Kesä~


...Sunnuntai 03.09.2006 16:13

Taas on yks viikonloppu takana päin .. rauhallisissa kuvioissa se meni perjantaina ulkona ja loppuviikkis kotona.. must o ihan selkeesti tulossa vanha ku ei enää jaksa bailaa.. tänään ois taas yhen kämpän näyttö se sijaitsee vie paikassa missä oon aiemmin asunu tai siin lähellä.. ois se kiva ku sais sen oman kämpän ... ei oo mee enää pitkään ku nään taas mun kultaseni.... flunssa on taas iskeny meikäläiseen et nytkö se taas alkaa tää koko syksyn ja talven kestävä flunssa kausi.. ei kiva.. päätin sit kastella kännykkäni kaljaan olin niin anteliaalla tuulella et pitihän senkin osansa saada .. ihme että se toimii.. mutta hieman omatahtosesti.. tarvii varmaan hommaa uus puhelin jossain välissä...

Abortti? :(Torstai 31.08.2006 12:05

Abortti..?! =(

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja laita alle nimimerkkisi. Kiitos.


taku79

khyl se siitä..Keskiviikko 30.08.2006 12:02

onneks posti kulkee ja kusti polkee..niin saa kaikki asiat kuntoon.. ihme juttu et koulukin jopa maistuu ei yhtään kyllästytä ja oisin valmis tekee vaik yö myöhään töitä moon niin onnellinen...
onneks päivät menee nopeesti ja on tekemistä..