IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Eilen..Lauantai 13.05.2006 01:44

... eli torstaina oli myös hyvä päivä!! Ensin otin Johannan ja Nitan ja Kirsin kanssa jälleen kerran katolla aurinkoa ja hyvin paistoikin.. XD Sitten Kirsikin tuli hyvästeltyä, nyyh, mutta onneksi olin jälleen pelastaja ja kannoimme Kirsin polkupyörän Tanelin varastoon odottamaan Kirsisen kotiinpaluuta.

Sitten Johannan ja Nitan kanssa syötiin pizzaa ja katottiin Mr. & Mrs. Smith, oli muuten hyvä leffa! Sen jälkeen suunnistimme Setteriin "yhdelle". Seuraamme liittyi myö Saaruska, Sari sekä muutama humppilan mies. Siitä sitten Aikamiespekon kautta vielä kotio puolen yön aikoihin.

Kiitos jälleen osallistuneille, eli perkuleen hyvin onnistunut ilta jälleen kerran!! Ja pian mennään oikeen viihteelle tai muuten pää sekoaa!! Ihan kohta joohan..? Haluaa hyvässä seurassa bile hilettään!!

Rakkaudella: Minä itse-kukas muu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.