IRC-Galleria

Jag bor i Jockis ny..Tiistai 04.11.2008 17:45

elikäs on muutto sitten tehty. Kyllä oli aikamoista roudaamista. Mutta oli kyllä ihana laittaa oma sauna päälle perjantaina ja ottaa lasi punkkua. Hyvässä kunnossa alkaa kohta koti olemaan, kunhan kaikki tavarat löytäis vielä paikkansa. Uus koti on kyllä niin hieno!

Ja rakkaus voi hienosti. Jännä juttu kyllä vieläkin, että yksi päivä ja hetki voi muuttaa elämän, ehkä koko loppuelämän. Me aletaan olla kyllä kohta jo kun vanha pariskunta. ei enää ole niin valtavasti koko ajan perhosia mahassa. On jo tottunut, että ei ole enää yksin, vaan nyt meitä on kaksi. Plus noi kaks karvasta otusta. Vaikka eihän me olla edes tunnettu kun öö kolme kuukautta. vähän ollaan kyllä edetty aikamoisella vauhdilla. Mutta ei kai sinä mitään, kun on löytänyt sen oikean..

Pitäis mennä tänään iltaan töihin. en oo sitten viikkoon ollutkaan, kun tuota muuttoa on tehty. Aika hassua asua ja ulkoilla vanhoilla lapsuuden kotikulmilla. Vaikka meidän vanhat pihapuut on kaadettu ja tilalle on rakennettu jotain luksustaloja. Vaikea tottua uuteen maisemaan toisaalta. Mutta asuu naapurustossa vielä vanhoja tuttuja. Koskas mä sieltä muutin pois, -96??

kai sitä kohta sisäistää missä asuu. Ja noi työmatkat ja muut. Ja ettei asu enää kaupan yläkerrassa vaan sinne kauppaan on vartavasten mentävä. Kyllä tavallaan tuli Turuntien kämppääkin ikävä, kun eilen kävin hakeen viimiset tavarat ja luovuttamassa avaimet. Siellä pidettiin kyllä hienoja bileitä. KAttoterangia tulee ikävä. Nooh nyt mulla on oma takapiha :)

Ajattelin vähän kutsua kavereita kylään lauantaina. Kunhan noi koirat tottuis uusiin hajuihin ja ääniin, eikä möykkäis kun oon töissä.

Mutta hienosti menee. saa soitella.

Tanzai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.